20 C
Пловдив
неделя, октомври 1, 2023

Канят на обучение за сертифициран дизайнер на пасивни къщи

Еднодневно обучение за сертифициран дизайнер на пасивни къщи организират от „Пасивна къща България“. То ще се проведе на 28 януари и е подходящо за архитекти, инженери и инвеститори, които искат да се запознаят по-детайлно със същността на стандарта.

Какви са същината и преимуществата на Пасивната къща, какви са основите на концепцията за нея ще бъдат представени в обучението. В рамките на 8 часа лекции ще се разглеждат теми като непрозрачната и прозрачната ограждаща конструкция, принудителната вентилация с рекуперация, въздухонепроницаемостта, топлинните мостове, отоплението, охлаждането и икономиката на Пасивната къща и други.

Семинарът ще се проведе по разработени от „Пасивна къща България“ материали, състоящи се от 350 слайда, базирани на 10-годишен опит със стандарта за Пасивна къща. За участие е нужна предварителна регистрация.

Related Articles

Приключва строежът на анаеробната инсталация за преработка на отпадъци в Бургас

Изграждането на анаеробната инсталация за преработка на разделно събрани биоразградими отпадъци в Бургас е на финален етап. Това съобщи кметът Димитър Николов, който провери...

Проект “Шарена фабрика” съживява стари сгради в Голяма Желязна

Запустялото училище в троянското село става международен образователен център Старото училище в село Голяма Желязна в община Троян отваря отново врати за един ден на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ