18 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

Канят на обучение за сертифициран дизайнер на пасивни къщи

Еднодневно обучение за сертифициран дизайнер на пасивни къщи организират от „Пасивна къща България“. То ще се проведе на 28 януари и е подходящо за архитекти, инженери и инвеститори, които искат да се запознаят по-детайлно със същността на стандарта.

Какви са същината и преимуществата на Пасивната къща, какви са основите на концепцията за нея ще бъдат представени в обучението. В рамките на 8 часа лекции ще се разглеждат теми като непрозрачната и прозрачната ограждаща конструкция, принудителната вентилация с рекуперация, въздухонепроницаемостта, топлинните мостове, отоплението, охлаждането и икономиката на Пасивната къща и други.

Семинарът ще се проведе по разработени от „Пасивна къща България“ материали, състоящи се от 350 слайда, базирани на 10-годишен опит със стандарта за Пасивна къща. За участие е нужна предварителна регистрация.

Related Articles

Първа копка на водопровод в Дълго поле

Строителната програма на община Калояново е за над 6 млн. лева Първа копка на водопровод на ул. "2-ра" в село Дълго поле направиха кметът на...

НКЖИ и БДЖ прехвърлят имоти в полза на община Пловдив

Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа споразумението с НКЖИ за прехвърляне на имоти от държавната компания в полза на община Пловдив. Допълнителното споразумение е гласувано...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ