12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Канят архитекти, дизайнери, инженери, художници и скулптури на младежки онлайн конкурс

Варна Дизайн Форум кани студенти и млади професионалисти (до 35 г.) в областта на архитектурата и дизайна да участват в открит младежки онлайн конкурс за Модулен изнесен офис/място за срещи на открито.

Право на участие имат студенти по архитектура, дизайн (индустриален, интериорен, екстериорен), строителни конструктори, както и млади архитекти, дизайнери, строителни инженери, художници, скулптори.

Проектираният модул трябва да бъде притегателна точка за жители, работещи на територията на Варна, които търсят вдъхновение, искат да излязат извън офиса и, намирайки се на открито, търсят условия за работа. Туристите също могат да ползват Модулния офис както за работа с техните смарт устройства, така и да търсят информация за забележителности в града.

13.06.2021 г. е крайният срок за предаване на проектите.

Петчленно жури ще избере победител, който освен парична награда от 1000 лв., ще получи възможността идейният му проект да бъде реализиран. Класираните на второ и трето място проекти ще бъдат премирани съответно със 750 и 500 лв. Ще бъде присъдена и поощрителна награда – Грамота на КАБ.

Победителите ще бъдат обявени и наградени официално на 21.06.2021 г.

 

Related Articles

С научен форум отбелязват Международния ден за опазване на недвижимото културното наследство

Национална научна конференция под наслов „Културното наследство на Тутракан и неговото място в добруджанската история“ ще се проведе на 18 и 19 април в...

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ