12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Камъните – оригиналният тренд в интериора на банята

Освен време за отпуски, ваканция и пътешествия за мнозина лятото е време и за ремонти. Ако на дневен ред за промяна е банята, дизайнери предлагат смели решения с естествени материали.

Камъните са оригиналният тренд за облицовка на мокрите помещения. С поставянето на камък по стените, пода или части от тях ще добавите не само естествена красота на тази част от жилището, но и ще засилите усещането за връзка с природата. На пазара има изобилие от този материал, минал през специални обработки, така че да е безопасен и устойчив срещу подхлъзване и замърсяване.

          

Въпрос на лична естетика, концепция и вкус е как ще бъде „имплантиран“ камъкът в интериора на банята и жилището като цяло. Предлагаме някои успешни реализации, които могат да ви вдъхновят, така че да направите от малкото помещение любима зона за релакс.

          

Related Articles

Умни пътни знаци следят дали шофьорите чатят по време на път

Пилотни версии на умни пътни знаци вече се появиха в реалната пътна мрежа, предаде Нова телевизия. Те са със специално проектиран софтуер и използват...

До 15-и май започва ремонтът на Дюлинския проход

До 15-и май ще започне ремонтът на 34 км от III-906 през Дюлинския проход. Трасето, което ще се рехабилитира, е между с. Старо Оряхово...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ