23 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Камъните – оригиналният тренд в интериора на банята

Освен време за отпуски, ваканция и пътешествия за мнозина лятото е време и за ремонти. Ако на дневен ред за промяна е банята, дизайнери предлагат смели решения с естествени материали.

Камъните са оригиналният тренд за облицовка на мокрите помещения. С поставянето на камък по стените, пода или части от тях ще добавите не само естествена красота на тази част от жилището, но и ще засилите усещането за връзка с природата. На пазара има изобилие от този материал, минал през специални обработки, така че да е безопасен и устойчив срещу подхлъзване и замърсяване.

          

Въпрос на лична естетика, концепция и вкус е как ще бъде „имплантиран“ камъкът в интериора на банята и жилището като цяло. Предлагаме някои успешни реализации, които могат да ви вдъхновят, така че да направите от малкото помещение любима зона за релакс.

          

Related Articles

Вече в сила: С 5 км/ч с тротинетка през столичните паркове

Новите правила за движение на електрическите тротинетки в София вече са в сила. Това съобщи председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, който припомни,...

Велико Търново: Нова организация на движението в Деня на независимостта

Във връзка с честването на 115 години от обявяване на Независимостта на България и свързаните с празника културни и обществени събития във Велико Търново...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ