4 C
Пловдив
сряда, февруари 21, 2024

Йорданка Фандъкова: Приключва ремонтът на един от участъците на бул. „България“ 

Един от ремонтите по софийския булевард „България“ приключва утре, 15 юли, и движението ще бъде възстановено. Става въпрос за участъка между Околовръстния път и река Боянска, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в официалния си профил във Facebook.

Ремонтът продължава в следващия участък – дясното платно от бул. „Т. Каблешков“ до Околовръстния път“, написа Фандъкова, като уточни, че до 10 дни трябва да завърши рехабилитацията на бул. „България“ в участъка от бул. „Гоце Делчев“ до бул. „Т. Каблешков“.

Цялостната реконструкция на ключовия столичен булевард трябва да приключи до 10 септември. В участъка от бул. „Гоце Делчев“ до колелото в „Бояна“ при бул. „Пушкин“ ще се изгради и велоалея, която ще бъде маркирана по тротоара и ще е двупосочна.

Related Articles

Напролет започва реконструкция на пречиствателната станция на „Ясна поляна“

Дългоочакваната реконструкция на пречиствателната станция на язовир "Ясна поляна", който захранва с вода повечето общини по Южното Черноморие, ще започне до началото на април....

След дълго отлагане: Отварят част от пътя Мездра – Ботевград

Дългоочакваното отваряне за движение на част от трасето Мездра – Ботевград от днес вече е факт. Отсечката е част от международния път Е-79 и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ