7 C
Пловдив
събота, март 2, 2024

Италиански компании идват в София за среща с българския бизнес

На 14 октомври ще се проведе българо-италианския бизнес форум „Добри практики в динамична среда“, организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Конфиндустрия България.

По време на събитието българският бизнес ще има възможността да се срещне с представители на водещи италиански компании и да обмени опит. Участие в конференцията ще вземат и представители на Конфиндустрия България. Нейните членове ще представят възможностите за българските фирми при навлизането им на италианския пазар.

В специален панел зрителите ще могат да получат отговор на въпросите си за излизането на италианския пазар и намирането на подходящи бизнес партньори от Италия, а след това да проведат и преки бизнес срещи с представители на италианските фирми.

Конференцията „България – Италия: Добри практики в динамична среда“ е част от двудневните чествания на 20-годишнината от създаването на Конфиндустрия България и се организира като част от инициативата Експортен хъб България, която цели да развие експортния потенциал на страната.

Участието в конференцията е безплатно.

Related Articles

Летище Русе с удостоверение за експлоатационна годност

В следващите 12 месеца предстои изработването на Генерален план на дружеството Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА) издаде на „Еърпорт Русе“ удостоверение за експлоатационна...

До 50 млн. лв. държавна помощ за транспортния бранш

Транспортните предприятия ще получат до 50 млн. лв. държавна помощ. Тя е по мярката „Помощ в подкрепа на разходи за стабилизиране на транспортния отрасъл...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ