20 C
Пловдив
четвъртък, септември 21, 2023

Иновации и технологии последно поколение показват на Архитектурно-строителна седмица 2021

Технологиите и климатизация на сградите са един от акцентите на предстоящата Архитектурно-строителна седмица. Форумът в Интер Експо Център ще събере от 16 до 19 юни в столицата водещи фирми, експерти, производители и търговци от строителния бранш.

Изложението ще предостави възможност за срещи на живо с представители на компании от различните бизнес сегменти. Посетителите ще могат да се запознаят „от първа ръка“ с тенденциите при технологичните решения за отоплителните и климатични системи в дома и офиса, които бързо навлизат в новото строителство и реновирането на стари сгради.

Ще бъдат презентирани и последните решения при системите за сензорно управление и възможност за контрол от разстояние и др.

Друг акцент на строителния форум ще бъдат и системите за домашна и сградна автоматизации, технологиите за изграждане на пасивни сгради, както и. презентация на иновативни продукти за строителство на енергоефективни сгради и др.

Related Articles

На 16 септември: Стартира Европейската седмица на мобилността

Тази събота, 16 септември, стартира Европейската седмица на мобилността '2023, която ще завърши с Ден без автомобили на 22-ри септември. Това е ежегодна кампания на...

Превръщат бивша кариера в Милано в оазис с плаваща гора

Студиото за морска архитектура MAST ще превърне една миланска кариера в оазис за отдих с плаваща гора. Бъдещият плаващ парк в покрайнините на италианската...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ