19 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

Инж. Апостол Минчев е новият председател на АПИ

Апостол Минчев е новият председател на Управителния съвет на АПИ. Ръководството на Агенция „Пътна инфраструктура“ бе освободено вчера с мотив от министерството на регионалното развитие и благоустройството, че досегашното ръководство е плащало аванси за строително-монтажни работи за обекти, които нямат проектна готовност и разрешение за строеж към 26.05.2021 г.

Минчев е строителен инженер по транспортно строителство, с дългогодишен опит в проектирането и строителството на пътища. Бил е директор на Областно пътно управление Шумен.

За членове на УС на агенцията са назначени също Веселин Пейков и Ивайло Денчев – също строителни инженери. Пейков има опит в управлението на мащабни транспортни проекти, управление и проектиране на летища, проектиране и изграждане на пътни настилки. А Денчев, преди да поеме новия пост, е бил директор на Областно пътно управление Плевен. Работил е и в частния сектор.

Related Articles

Разширяват системата за видеонаблюдение в Бобов дол

Центърът на Бобов дол ще бъде с постоянно видеонаблюдение. За целта Общината отпуска по бюджета допълнителни 21 000 лева, каза пред БНР кметът на...

Международен студентски конкурс „Нов живот за летището в Балчик“

Архитектурният факултет на ВСУ„Черноризец Храбър“ и Факултета по урбанизъм на Университета по архитектура и градоустройство „Йон Минку“ в Букурещ, организират международен студентски конкурс за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ