28 C
Пловдив
понеделник, септември 25, 2023

Изграждат дезинфекционно съоръжение на ГКПП „Дунав мост 2“

На ГКПП „Дунав мост 2“ при Видин-Калафат ограничават движението заради изграждане на дезинфекционно съоръжение. Това съобщи Любомир Низамов, изпълнителен директор на „Дунав мост Видин- Калафат“ АД. Движението на превозни средства в района на ГКПП ще се осъществява в една от двете ленти /в посока от Румъния към България/.

Предстои да бъде монтирана рамката на дезинфекционното съоръжение и утре от 15.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде преустановено движението на превозни средства в района на ГКПП „Дунав мост 2“ при Видин-Калафат в посока от Румъния към България.

На изход от България колоната от чакащи товарни автомобили е около седем километра.

Близо 30 километра е колоната от чакащи товарни автомобили от румънска страна, тъй като там те се групират и съпровождат във вътрешността на страната, каза Низамов.

Related Articles

Велико Търново: Нова организация на движението в Деня на независимостта

Във връзка с честването на 115 години от обявяване на Независимостта на България и свързаните с празника културни и обществени събития във Велико Търново...

Монтираха първа соларна автобусна спирка в община Разград

Първа соларна автобусна спирка, на която има и станция за зареждане на телефони е монтирана в община Разград. Тя е на главната улица в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ