26 C
Пловдив
понеделник, юни 24, 2024

Избират с конкурс слоган на община Сандански

Община Сандански търси вдъхновяващо послание, което да го популяризира  като дестинацията, както на българския, така и на международния туристически пазар, информират от администрацията. Слоганът, който ще бъде избран след конкурс, ще се разпространяван във всички печатни рекламни материали, информационни и други носители, уеб сайтове, електронна реклама, социални мрежи и медии.

Всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица, могат да участват с до 3 предложения за туристически слоган на община Сандански, съответно на български и английски език.

Крайният срок за участие е 20.03.2021 г. Предложенията се подават само по електронен път, на e-mail: oba_sandanski@abv.bg. Наградният фонд за конкурса е 500 лв.

Related Articles

Общините ще избират между 3 модела за изчисление на такса битови отпадъци

Основни стъпки по прилагането на новите правила за изчисляване на такса битови отпадъци (ТБО) беше тема от втория ден за Националната среща на финансистите...

София: Приказната къщичка на спирка „Вишнева“ става зона за култура

Емблематичната къщичка на спирка “Вишнева” в Борисовата градина в столичния "Лозенец" се превръща в пространство за култура. Тя ще оживее с представяне на книги,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ