26 C
Пловдив
петък, юни 14, 2024

Идеалният подарък за Коледа лъха на 4-те аромата на 2020 година

В периода на започналия шопинг на коледни подаръци британска компания за свещи пусна нова оригинален продукт – свещ „2020 Scent“. Тя се рекламира като притежаваща четирите „типични аромата“, вдъхновени от мрачната реалност на тази година.

„С четири ароматни слоя, тази свещ ще ви отведе на чувствено пътешествие през годината“, гласи описанието й. В нея се редуват аромати на бананов хляб, дезинфектант за ръце, дървесен мускус и накрая лосион за след бръснене.

„Много хора имат смесени чувства към отиващата си година, тя беше трудна на много нива заради пандемията, но други харесаха времето в изолация“, казва Оливър Бър, съоснователят на компанията, в съобщение за медиите. „Нашата свещ напомня за някои от най-изявените теми тази година и е напълно уникален подарък за Коледа 2020“, твърдят производителите.

На уебсайта на компанията Flaming Crap’s Scent атрактивната свещ се предлага за 14,99 паунда.

Related Articles

До месец: Избират изпълнител за реконструкцията на ГКПП „Капитан Андреево“

Предвижда се разширяване на съществуващия и изграждане на втори терминал До един месец ще бъде избран изпълнител за реконструкцията на ГКПП „Капитан Андреево. Това съобщиха...

Българин декорира мост в Гьотеборг като „лего” играчка

Българският художник Христо Гелов, който от години се изявява на европейската арт сцена преобрази мост в Гьотеборг. Декорира го с елементи на лего игра....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ