14 C
Пловдив
четвъртък, февруари 29, 2024

Идеалният подарък за Коледа лъха на 4-те аромата на 2020 година

В периода на започналия шопинг на коледни подаръци британска компания за свещи пусна нова оригинален продукт – свещ „2020 Scent“. Тя се рекламира като притежаваща четирите „типични аромата“, вдъхновени от мрачната реалност на тази година.

„С четири ароматни слоя, тази свещ ще ви отведе на чувствено пътешествие през годината“, гласи описанието й. В нея се редуват аромати на бананов хляб, дезинфектант за ръце, дървесен мускус и накрая лосион за след бръснене.

„Много хора имат смесени чувства към отиващата си година, тя беше трудна на много нива заради пандемията, но други харесаха времето в изолация“, казва Оливър Бър, съоснователят на компанията, в съобщение за медиите. „Нашата свещ напомня за някои от най-изявените теми тази година и е напълно уникален подарък за Коледа 2020“, твърдят производителите.

На уебсайта на компанията Flaming Crap’s Scent атрактивната свещ се предлага за 14,99 паунда.

Related Articles

Представят за обществено обсъждане 12 проекта за развитие на Варна

„Варна - град отворен към морето, културен, туристически, образователен и здравен център, с грижа за хората и двигател на устойчивото развитие на Североизточен регион“...

Представят възможностите за участие в Програмата за трансгранично сътрудничество Гърция – България

Възможностите за кандидатстване с проекти по Програмата за трансгранично сътрудничество INTERREG VI-A „Гърция – България 2021 – 2027 г.“ ще бъдат представени на информационен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ