24 C
Пловдив
четвъртък, юли 18, 2024

За 6 месеца: Затварят за ремонт Бетонния мост в Пловдив

Спират движението и затварят за ремонт Бетонния мост в Пловдив на 15 юни в 12 часа. Срокът за извършване на строителните дейности е шест месеца. Кметът на града Костадин Димитров уверява, че той ще бъде спазен и съоръжението ще бъде отворено с реновирани параметри около Коледа.

За да се облекчи част от трафика отваряме Кукленско шосе в ремонтираната част, уточни градоначалникът. Той добави, че е избран летният сезон, тъй като в този период движението е доста по-ограничено, улиците не са толкова натоварени, а учениците са завършили училище.

От фирмата изпълнител „Трейс холд груп” също уверяват, че срокът от шест месеца, в който трае ремонтът, ще бъде спазен. Предстои в следващите десет дни да бъдат извършени демонтажни дейности. След 25-ти юни ще бъде демонтирана повърхността на моста”, бул. „Христо Ботев” няма да се затваря. Въвеждат се промени в маршрутите на автобусите от градския транспорт в участъка на моста.

Related Articles

Реконструират над 3 км водопроводи в Павликени

Община Павликени изпълнява поредния етап от реконструкцията на ВиК мрежата на града с дължина 3020 метра. Обхванати са водопроводни клонове по улиците „Димитър Благоев“,...

Пускат движението в тунелите „Топли дол“ и „Правешки ханове“

До дни ще бъде пуснато движението в тунелите „Топли дол“ и „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“ в посока Варна и ще бъдат премахнати ограниченията....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ