19 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

За Нова година: Как да украсим дома си, за да привлечем благополучие и късмет

2022 година ще премине под знака на Синия воден тигър, който не обича прекалено ярките и предизвикателни цветове. Това трябва да се има предвид при избора на празничен декор за дома, казва астрологът Светлана Кройцер. Ключът към успеха през 2022 г. е правилната цветова схема.

Основните благоприятни цветове са златисто, всички нюанси на жълто, синьо и зелено, както и бяло, сребристо и черно. Последното е най-добре да се използва в умерени количества, съветва Кройцер.

Сборът на цифрите на 2022 г. дава шестица, която се свързва с планетата Венера. Тя ни дава просперитет, късмет, комфорт, лукс и любов. Ето защо можете да добавите розови, бели и пастелни цветове към декора. 

 

Препоръките при декорирането на дома са да комбинирате не повече от пет нюанса, а най-добре – три. В допълнение към изброените цветове, текстури от благородни метали в сребро или злато ще изглеждат страхотно в декора на дома за празника.

Добре е да си припомним, че тигърът е от семейството на котките. А какво харесват те? Всичко меко и пухкаво. Ето защо можете да добавите одеяла, меки кувертюри и пухкави възглавници като интериорен декор.

Тигърът обича и зеленината. Затова се уверете, че имате достатъчно от нея в дома си. Но с уговорката, че тя трябва да е естествена.

Според астролога ще бъде много добре, ако украсата на елхата съвпада с цялостния декор на къщата. Кройцер също призовава във времето преди празниците да не се страхувате да създавате и опитвате нови неща.

Related Articles

Община Варна започва пълна проверка на жилищния си фонд

Община Варна ще направи проверка и цялостен анализ на жилищния фонд, с който разполага. Обект на проверката ще бъдат ведомствените жилища, както и фонд...

Международен студентски конкурс „Нов живот за летището в Балчик“

Архитектурният факултет на ВСУ„Черноризец Храбър“ и Факултета по урбанизъм на Университета по архитектура и градоустройство „Йон Минку“ в Букурещ, организират международен студентски конкурс за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ