7 C
Пловдив
петък, март 1, 2024

За девети път: Банско е „Най-добър ски курорт на България“ 

За девета поредна година Банско е отличен за „Най-добър ски курорт на България“ от най-високата инстанция в туристическата индустрия – Световните ски награди (World Ski Awards).

В онлайн състезанието се включиха над двеста курорта от пет континента, като в гласуването участваха над два милиона и половина клиенти и професионалисти в областта на туризма.

За нас е радост, чест и отговорност да поддържаме най-високото качество на услугата, която предлагаме на нашите гости. Мисля, че все повече българи оценяват това. Пистите в ски зона Банско се обработват от професионалисти, част от които работят на зимните Олимпиади! Мисля, че това е красноречив пример за качеството, което предлагаме. Освен това тази година метеорологичните условия в Пирин са отлични, а ние работим при спазване на всички противоепидемични мерки”, каза маркетинг директорът Иван Обрейков.

Световните ски награди (World Ski Awards) стартират през 2013 г., а организаторите са си поставили за цел да повишат стандартите в ски индустрията, като отличават ежегодно организациите, които са лидери в своята област. Гласовете се подават от професионалисти, работещи в ски индустрията, потребители на услугата, туроператори, агенти и медии.

Related Articles

Варна: Търси се финансиране за строеж и реновиране на спортни обекти

В Община Варна работят активно за подобряване на спортната инфраструктура в града. Към този момент изграждането на басейни в район „Аспарухово“ и в кв....

Започна подготовка за мащабен ремонта на Доходното здание в Русе

Доходното здание в Русе, което е архитектурна, художествена и историческа недвижима културна ценност от национално значение, ще бъде ремонтирано и реставрирано за сумата от...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ