28 C
Пловдив
понеделник, септември 25, 2023

Заради ремонт: Затварят участък от пътя за граничен пункт „Лесово“

От 13 до 17 септември ще бъде затворен за движение участък от републиканския път за ГКПП „Лесово“ на територията на Ямболска област. Обходният маршрут ще е през с. Окоп-Ямбол – с.Чарган и обратно.

Временната организация се въвежда заради реконструкция по настилката на новоизграденото кръгово кръстовище при разклона за селата Калчево и Козарево. То беше изградено преди три месеца, с цел намаляване на катастрофите и облекчаване на интензивния трафик. През участъка преминават близо 3500 леки и тежкотоварни автомобили на ден, сочат данни на Агенция пътна инфраструктура.

Строително-ремонтните дейности ще бъдат извършени от фирмата, поддържаща пътната мрежа в Ямбол в гаранционния срок на обекта.

Related Articles

Монтираха първа соларна автобусна спирка в община Разград

Първа соларна автобусна спирка, на която има и станция за зареждане на телефони е монтирана в община Разград. Тя е на главната улица в...

АПИ: Разширяваме 20 първокласни пътни участъка до скоростни пътища

„Един от ключовите приоритети, залегнали в бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ за следващата година, е възлагането на идейни проекти с пълни геоложки проучвания и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ