27 C
Пловдив
неделя, юли 14, 2024

Заради ремонт: Затварят участък от пътя за граничен пункт „Лесово“

От 13 до 17 септември ще бъде затворен за движение участък от републиканския път за ГКПП „Лесово“ на територията на Ямболска област. Обходният маршрут ще е през с. Окоп-Ямбол – с.Чарган и обратно.

Временната организация се въвежда заради реконструкция по настилката на новоизграденото кръгово кръстовище при разклона за селата Калчево и Козарево. То беше изградено преди три месеца, с цел намаляване на катастрофите и облекчаване на интензивния трафик. През участъка преминават близо 3500 леки и тежкотоварни автомобили на ден, сочат данни на Агенция пътна инфраструктура.

Строително-ремонтните дейности ще бъдат извършени от фирмата, поддържаща пътната мрежа в Ямбол в гаранционния срок на обекта.

Related Articles

Проучване на Европейската градска инициатива

От какво се нуждаят градовете, е въпросът на Европейската градска инициатива (EUI) в ново проучване за предизвикателствата в големите населени места. Планирано за провеждане...

Зона за отдих и спорт ще правят в пловдивското село Брестник

С решение на правителство се променя статутът на имот в село Брестник от публична на частна държавна собственост и се прехвърля в собственост на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ