11 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Заради ремонт: Затварят участък от пътя за граничен пункт „Лесово“

От 13 до 17 септември ще бъде затворен за движение участък от републиканския път за ГКПП „Лесово“ на територията на Ямболска област. Обходният маршрут ще е през с. Окоп-Ямбол – с.Чарган и обратно.

Временната организация се въвежда заради реконструкция по настилката на новоизграденото кръгово кръстовище при разклона за селата Калчево и Козарево. То беше изградено преди три месеца, с цел намаляване на катастрофите и облекчаване на интензивния трафик. През участъка преминават близо 3500 леки и тежкотоварни автомобили на ден, сочат данни на Агенция пътна инфраструктура.

Строително-ремонтните дейности ще бъдат извършени от фирмата, поддържаща пътната мрежа в Ямбол в гаранционния срок на обекта.

Related Articles

Започва спешна рехабилитация на улиците във Варна

По нареждане на кмета започва спешна рехабилитация на пътната мрежа във Варна. От дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ информират, че до един месец договорите...

Кметът на Свищов с книга за драматични моменти от историята на града

Описва пораженията от земетресението във Вранча през 1977 и отражението му върху архитектурата и хората Пораженията от опустошителното земетресение във Вранча върху архитектурата и развитието...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ