3 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Заради ремонт: Затварят пътя Ямбол – Сливен

Пътят Ямбол – Сливен ще бъде затворен през следващите две седмици. Причината е извършване на строително-ремонтни дейности.

До 20-ти юли ще бъде спряно движението в участъка между Ямбол и село Крушаре, където ще се полага последния асфалтов слой. Леките автомобили ще бъдат пренасочвани през село Кабиле към АМ „Тракия“, а тежкотоварните – през Веселиново и 1-7 до пътен възел „Зимница“.

При влошени метеорологични условия затварянето на пътя ще продължи до края на юли, тъй като износоустойчивият пласт трябва да бъде положен при определени температури без валежи.

Ремонтираният участък е с дължина 8 километра и 600 метра. От фирмата-изпълнител поеха ангажимент да да приключат с дейностите до края на този месец.

Related Articles

Болница за източно лечение ще строят в Сапарева баня

Проектирането е възложено на Amfion Architecture Studio Здравен болничен център за корейска медицина се планира да бъде изграден в община Сапарева баня, информират от администрацията....

Готов е Оздравителният план за столичния Завод за отпадъци

Готов е Оздравителният план на Столичното предприятие за третиране на отпадъци /СПТО/. Той е разработен след получения през януари...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ