14 C
Пловдив
сряда, октомври 4, 2023

Заради ремонти спират водоподаването на част от кварталите в София

Утре – 26 юни 2020 г., във връзка с превключване на новоизграден водопровод на ул. „Николай Хайтов“, жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването за клиентите на „Софийска вода”. Това са живеещи в района на бул. „Драган Цанков“, ул. „Самоков“, ул. „Тинтява“, ул. „Д-р Любен Русев“№ 22-24, а ограничението ще е от 9:00 до 17:00 часа.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоков“ – на ъгъла с ул. „Чрлз Дарвин.“

В петък, във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа за клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Шумака“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ – отбивката за резервоара.

На 26 юни 2020 г., във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Владайска река“, НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Владайска река“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Градинарска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска река“ пред входа на „Топливо“.

Related Articles

Приключи ремонтът на знаково училище в Пловдив

Над 1,5 млн. лв. са вложени в обновяването на Търговската гимназия Приключи ремонтът на Националната търговска гимназия в Пловдив. Рязането на лентата е в 11...

Община Плевен с проект за обновяване на парка около Историческия музей

Община Плевен разработи инвестиционен проект за обновяване на парка на Регионалния исторически музей. Дейностите включват изграждането на амфитеатър и пристрояване на гримьорни, създаване на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ