19 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

Заради изборите: Променят движението в София

Във връзка с провеждането на избори за народни представители на 04.04.2021 г. се променя организацията на движение в София.

От 19.00 часа на 3.04.2021 г. до приключване на транспортирането и предаването на изборните книжа и материали от районните избирателни комисии в страната в ЦИК, поетапно се ограничава движението по бул. „Цар Освободител” между ул. „Г. С. Раковски” и бул. „Княз Ал. Дондуков”.

От 07.00 часа на 04.04.2021 г. до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Княз Александър І” между ул. „Московска” и бул. „Цар Освободител”.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и място.

В самия ден на вота от 07.00 часа до приключване на изборния процес се забранява престоя и паркирането на пътни превозни средства, както следва:

– на ул. „Московска” 31-33;

– на ул. „Отец Паисий“, в частта до бул. „Александър Стамболийски“;

– на ул. „Освобождение“ № 25.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и места.

Related Articles

Археологически комплекс „Долината на тракийските царе“ посреща туристи

Представя по иновативен начин тракийската култура и изкуство Археологическият комплекс „Долината на тракийските царе“ се намира в град Шипка, а в непосредствена близост до него...

Лифт до крепостта „Патмос“ става обект от първостепенно значение за Ардино

Общинските съветници в Ардино гласуваха предложението на кмета инж. Изет Шабан кабинковият лифт от с. Стар Читак до крепостта "Патмос" да бъде обявен за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ