24 C
Пловдив
вторник, септември 26, 2023

Заради изборите: Променят движението в София

Във връзка с провеждането на избори за народни представители на 04.04.2021 г. се променя организацията на движение в София.

От 19.00 часа на 3.04.2021 г. до приключване на транспортирането и предаването на изборните книжа и материали от районните избирателни комисии в страната в ЦИК, поетапно се ограничава движението по бул. „Цар Освободител” между ул. „Г. С. Раковски” и бул. „Княз Ал. Дондуков”.

От 07.00 часа на 04.04.2021 г. до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Княз Александър І” между ул. „Московска” и бул. „Цар Освободител”.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и място.

В самия ден на вота от 07.00 часа до приключване на изборния процес се забранява престоя и паркирането на пътни превозни средства, както следва:

– на ул. „Московска” 31-33;

– на ул. „Отец Паисий“, в частта до бул. „Александър Стамболийски“;

– на ул. „Освобождение“ № 25.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и места.

Related Articles

Община Тунджа реализира хибриден ВЕИ проект

В община Тунджа започна изграждането на фотоволтаичен парк „Тенево Солар“, първи етап от хибридния ВЕИ комплекс „Тенево“. Той ще включва също и вятърни турбини...

Котел: 15-метров портрет на Георги Раковски изрисуваха Nasimo и Sve

15 метров стенопис с лика на Георги Раковски изработиха в Котел стрийт артистите Станислав Трифонов-Nasimo и Светлозар Янков-Sve, съобщиха от общината. Най-големият живописен портрет...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ