21 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Започна регистрацията за участие с проекти на Биенале по архитектура и градоустройство в Сеул (SBAU)

В ход е регистрацията за участие с проекти на предстоящото Биенале по архитектура и градоустройство в Сеул (SBAU) през 2021 година, информират от КАБ.

Куратор на форума, чиято подготовка тече активно ще бъде архитект Доминик Перо, в качеството му на генерален директор на събитието.

Темата на изданието е „CROSSROADS Building the Resilient City“. В рамките на това биенале Доминик Перо отправя международна покана за проекти, отворена към архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, изследователи, студенти (като членове на университетски екип), дизайнери, представители на градовете и др. Това ще позволи да се покажат проекти реализирани или проектирани в около стотина града по света.

Регистрацията за участие в конкурса трябва да бъде направена преди 30 юни 2020 г., а крайният срок за изпращане на проекти е 31 юли 2020 г.

Related Articles

Велико Търново: Нова организация на движението в Деня на независимостта

Във връзка с честването на 115 години от обявяване на Независимостта на България и свързаните с празника културни и обществени събития във Велико Търново...

Създават виртуална карта на изоставените училища в България

Продължава работата по българския павилион на 18-то биенале за архитектура във Венеция, информират от Камарата на архитектите в България. Като част от програмата на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ