8 C
Пловдив
петък, март 1, 2024

Започва цялостен ремонт на железопътен прелез между гарите Ловеч и Троян

Започва цялостен ремонт на железопътен прелез между гарите Ловеч и Троян, в местността Троянско поле, при пътя за пречиствателната станция за отпадни води в Троян.

Ще бъде извършена подмяна на съществуваща прелезна настилка от дървени траверси с еластична – тип „STRAIL” от ДП „Национална компания железопътна инфраструктура“.

По време на строително-монтажните работи ще бъде ограничено преминаването на пътни превозни средства за периода от 9 часа на 30 ноември до 14 часа на 4 декември.

Поради липса на алтернативен обходен маршрут, ще бъде изграден временен несъоръжен железопътен прелез с въведено ограничение на скоростта за преминаване (20 км/ч).

В периода от 20.00 часа на 30 ноември до 7.00 часа на 1 декември ще бъде изцяло ограничено преминаването на пътни превозни средства.

Related Articles

Събират идеи за развитие на бившата сграда на БНБ в Пловдив

Община Пловдив обяви конкурс за концепция за развитие на бившата сграда на Българска народна банка – клон Пловдив, съобщи на пресконференция кметът Костадин Димитров....

Архитекти от курс „Шайо“ с изложба на проекти за опазване архитектурното наследство на Видин

Днес от 17 часа откриват изложбата „Ателие Видин“ в зала 1 на Съюза на архитектите в София. Нейни автори са възпитаниците на деветото издание...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ