26 C
Пловдив
понеделник, юни 24, 2024

Започва цялостен ремонт на железопътен прелез между гарите Ловеч и Троян

Започва цялостен ремонт на железопътен прелез между гарите Ловеч и Троян, в местността Троянско поле, при пътя за пречиствателната станция за отпадни води в Троян.

Ще бъде извършена подмяна на съществуваща прелезна настилка от дървени траверси с еластична – тип „STRAIL” от ДП „Национална компания железопътна инфраструктура“.

По време на строително-монтажните работи ще бъде ограничено преминаването на пътни превозни средства за периода от 9 часа на 30 ноември до 14 часа на 4 декември.

Поради липса на алтернативен обходен маршрут, ще бъде изграден временен несъоръжен железопътен прелез с въведено ограничение на скоростта за преминаване (20 км/ч).

В периода от 20.00 часа на 30 ноември до 7.00 часа на 1 декември ще бъде изцяло ограничено преминаването на пътни превозни средства.

Related Articles

„Обект 889“: Изложба показва историята на Дунав мост

Поводът е 70-годишнината на съоръжението В библиотека „Любен Каравелов“ в Русе е открита изложба „Обект 889“, посветена на 70-годишнината от изграждането на Дунав мост. Експозицията...

КСБ разработи пътна карта в помощ на желаещите да строят

Камарата на строителите в България публикува на сайта си пътна карта с практически съвети за осъществяване на всяка инвестиционна идея, свързана със строителство. Прагматичното...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ