15 C
Пловдив
вторник, февруари 27, 2024

Започва текущ ремонт на 14,4 км от пътя Аспарухово – Детелина

От днес започва обновяване на участък от третокласния път от Аспарухово, който преминава през селата Крушево и Детелина и стига до кръстовището с пътя Драганци – Карнобат.

Срокът за изпълнение на предвидените дейности е до края на септември 2022г. С предприемането на ремонтните работи ще се възстановят експлоатационните качества и носимоспособността на настилката. Отсечката ще бъде с нов асфалт, подобрено отводняване, нова маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.

По време на строителните дейности движението няма да се спира, а ще се осъществява в лентата, в която не се работи. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация, тъй като преминават през участък в ремонт, напомнят от АПИ.

Related Articles

Предложение: Безплатно саниране за всички блокове от резервния списък

Депутати искат правителството да осигури санирането на близо 2200 сгради от резервния списък, за които не стигнаха средства за обновяване по Националния план за...

Младежи ще изграждат пътека за планинско колоездене във Велики Преслав

Проект на Open Space Foundation 2024 цели да помогне на младежи от Велики Преслав да изградят пътека за планинско колоездене в района. За това...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ