32 C
Пловдив
понеделник, юни 24, 2024

Започва текущ ремонт на 14,4 км от пътя Аспарухово – Детелина

От днес започва обновяване на участък от третокласния път от Аспарухово, който преминава през селата Крушево и Детелина и стига до кръстовището с пътя Драганци – Карнобат.

Срокът за изпълнение на предвидените дейности е до края на септември 2022г. С предприемането на ремонтните работи ще се възстановят експлоатационните качества и носимоспособността на настилката. Отсечката ще бъде с нов асфалт, подобрено отводняване, нова маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.

По време на строителните дейности движението няма да се спира, а ще се осъществява в лентата, в която не се работи. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация, тъй като преминават през участък в ремонт, напомнят от АПИ.

Related Articles

От София за Бургас: Първият влак с изцяло нови вагони тръгва в събота

Първият влак с изцяло нови вагони тръгва тази събота - 22 юни от София за Бургас, съобщават от БДЖ. Той ще изминава разстоянието между...

Правят индустриален парк на 300 дка в Търговище

Ще е на терени в близост до главния път София-Варна Индустриален парк ще бъде изграден в Търговище по Плана за възстановяване и устойчивост. Градът е...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ