14 C
Пловдив
понеделник, април 15, 2024

Ремонтират концертната зала в Добрич

Община Добрич започва ремонт на концертна зала „Добрич“. Проектът е част от Интегрирания план за градско възстановяване и развитие и е на стойност над 2 300 000 лв. Средствата са осигурени от Оперативната програма „Региони в растеж“.

Дейностите включват обновяване на зрителната зала и съответните прилежащи фоайета, гримьорни, репетиционни, работни и обслужващи помещения.

При изпълнението на проекта ще се осъществят строително-ремонтни работи, дейности за обновяване на залата, внедряване на мерки за енергийна ефективност и подобряване на достъпа за хора с увреждания. Ще бъде закупено оборудване и обзавеждане, както и озвучителна техника за провеждане на културни събития.

Срокът за изпъленние на проекта е 24 месеца.

 

Related Articles

Спортното министерство осигурява средства за ремонт за спортни училища в страната

Министерството на спорта осигури 15,6 милиона лева за ремонт в държавните спортни училища. Те се нуждаят от финансова подкрепа, за да обезпечат нормален учебен...

Международен студентски конкурс „Нов живот за летището в Балчик“

Архитектурният факултет на ВСУ„Черноризец Храбър“ и Факултета по урбанизъм на Университета по архитектура и градоустройство „Йон Минку“ в Букурещ, организират международен студентски конкурс за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ