24 C
Пловдив
събота, май 25, 2024

Започва ремонт на един от натоварените пътни участъци в Ямболско

Аварийно- възстановителен ремонт започва на един от натоварените пътни участъци в Ямболско. До средата на юни ще бъдат извършени кърпежи по пътя между селата Болярско и Бояджик.
Участъкът е с дължина около 8 км и по него всекидневно пътуват стотици жители от Ямболска, Сливенска и Старозагорска област. Пътят е осеян с дупки, а на място денивелацията достига до 40 см. Ремонтът ще струва около 1 млн. и 200 хил. лева, като средствата са осигурени от парите за зимното поддържане в областта. По време на дейностите пътят, по който пътуват и работещи в енергиен комплекс „Марица- Изток“ няма да бъде затворен за движение, уточни пред БНР директорът на ОПУ в Ямбол инж. Галин Костов.
От МРРБ се очаква още този пролет да започне процедурата за извършване на основен ремонт на пътя, но предстоящите изори по всяка вероятност ще предотврати процеса.

Related Articles

Ще реставрират сградата на бившата Земеделска банка в Търговище

Общината обяви поръчка за избор на изпълнител Връщат блясъка на архитектурна перла в Търговище. Общината обяви поръчка за избор на изпълнител на ремонта на сградата...

Монтират ново осветление по ул. “Шести септември“ в столицата

Започна изпълнението на проекта за ново осветление по ул. “Шести септември“ в София, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Предвижда се да бъдат монтирани 19...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ