18 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

Започва преасфалтиране на улици в Асеновград

От понеделник – 5 октомври Община Асеновград стартира ремонт на улица „Отец Паисий“. Предвидените дейности са свързани с подмяна на асфалтовата настилка, поставяне на нови бордюри и нови тротоарни покрития.

За успешното изпълнение на строителните задания от общинската администрация апелират гражданите да не паркират превозните си средства в посочената зона, както по пътното платно, така и по тротоарите. Целта е да не се възпрепятства извършването на дейностите, което да доведе до допълнително забавяне на ремонтите.

Хората, живеещи в района, ще бъдат уведомени през почивните дни за предстоящите дейности, като на обществени места ще се поставят указателни табели.

Related Articles

Сливен с новоизградена улица

Изграждането на новата улица между булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“ е към приключване, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Остават довършителни работи и...

Одобриха визията за новата многофункционална зала в Казанлък

Проектанти на спортното съоръжение са "Киряков Архитекти" Одобриха визията и функционалността на новата спортна зала, която предстои да бъде изградена в Казанлък. На обсъждането на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ