17 C
Пловдив
четвъртък, септември 28, 2023

Започва преасфалтиране на улици в Асеновград

От понеделник – 5 октомври Община Асеновград стартира ремонт на улица „Отец Паисий“. Предвидените дейности са свързани с подмяна на асфалтовата настилка, поставяне на нови бордюри и нови тротоарни покрития.

За успешното изпълнение на строителните задания от общинската администрация апелират гражданите да не паркират превозните си средства в посочената зона, както по пътното платно, така и по тротоарите. Целта е да не се възпрепятства извършването на дейностите, което да доведе до допълнително забавяне на ремонтите.

Хората, живеещи в района, ще бъдат уведомени през почивните дни за предстоящите дейности, като на обществени места ще се поставят указателни табели.

Related Articles

Старт: Първа копка на спортни зали за 7 млн. лева в Пловдив

Тренировъчният център за баскетбол и волейбол ще бъде в район „Западен” С церемония „Първа копка“ започва изграждането на две спортни зали с топла връзка в...

Приключва строежът на анаеробната инсталация за преработка на отпадъци в Бургас

Изграждането на анаеробната инсталация за преработка на разделно събрани биоразградими отпадъци в Бургас е на финален етап. Това съобщи кметът Димитър Николов, който провери...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ