27 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Започва модернизация на уличното осветление в Габрово

Официален старт на дейностите по модернизирането на уличното осветление в град Габрово ще бъде даден на 29 април, съобщиха от пресцентъра на общината.

От 11 часа в Ритуалната зала на администрацията ще бъде представена инвестицията, а по-късно същия ден на пл. „Възраждане“ ще бъде направен водосвет на част от механизацията, ангажирана в изпълнението на дейностите.

Събитието е отворено за всички заинтересовани, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Припомняме, че съгласно договора за модернизацията на уличното осветлението на град Габрово, то ще бъде изцяло подновено с енергийно ефективно, а управлението му обезпечено от интелигентен софтуер.

Договорът е с гарантиран резултат, което означава, че цената за изпълнението следва да се изплати от реализираните икономии за разход на електрическа енергия.

Related Articles

Представят обновените музеи – РИМ и РЕМО „Етър“ в Габрово

Представяне на реализираните дейности по обновяването на Регионалния исторически музей и на етнографския музей на открито „Етър“ ще се проведе в понеделник, 15 април...

Нова наредба в Казанлък определя облика на градските пространства

Обществено обсъждане на новата Наредба за специфични изисквания към облика на градските пространства, сградите и архитектурните ансамбли на територията на община Казанлък се състоя...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ