7 C
Пловдив
неделя, декември 3, 2023

ЗАЛОЖИ НА RÖFIX МАТЕМАТИКА, ЗА ДА ТИ ИЗЛЯЗАТ СМЕТКИТЕ!

Промоционалните НЕравенства при завършващите мазилки носят печеливши решения

Да строиш или ремонтираш е отговорна задача! Омръзна ти да правиш компромиси и да търсиш точното решение в морето от завършващи мазилки на пазара? Опитваш се да оптимизираш фасадата бързо и лесно, но имаш огромното желание да ти излязат сметките и да си „на плюс“, когато става дума за съотношението цена-качество!

Заложи на пастьозни завършващи мазилки от RÖFIX – така наистина ще ти излязат сметките

Всеки строител и инвеститор е спокоен, когато има за свой партньор производител с повече от 70 години доказан опит в областта на енергийноефективните фасадни системи.

Фасадата е гордостта на всяка еднофамилна или многофамилна сграда. Правилно избраният материал ще предпази външните стени от механични повреди, от мухъл и плесени, от въздействието на влага и силни валежи и ще направи външния вид на къщата отличаващ се и естетичен. Практично избраната структура на мазилката ще спести неприятните замърсявания, а възможността за богата гама от цветови решения ще придаде характер и индивидуалност на дома.

За постигане на представителна и красива фасада един от най-търсените строителни материали е пастьозната завършваща фасадната мазилка. Тя е лесна за използване и има редица предимства в зависимост от вида й.

RÖFIX предлага богата гама от видове завършващи мазилки в кофа. А сега, те са в изключително атрактивна промоция под мотото RÖFIX Математика!

Промоционално предложение 2=3

Купи 2 кофи мазилка RÖFIX SILIKONHARZPUTZ PREMIUM и вземи още 1 кофа подарък.

Заложи на силиконова мазилка с водоотблъскващ ефект и висока защита от микроорганизми!

Промоционално предложение 3=4

Купи 3 кофи мазилка RÖFIX SISI-PUTZ® VITAL и вземи още 1 кофа подарък.

Избери силикон-силикатна мазилка за паропропусклива фасада и брилянтни устойчиви цветове!

Промоционално предложение 4=5

Купи 4 кофи мазилка RÖFIX SISI-PUTZ® BASIS и/или SILIKON BASIS и/или SILIKAT BASIS и вземи още 1 кофа подарък. Довери се на базисна мазилка с прекрасно балансирано съотношение от доказани качества и цена!

Промоционално предложение 5=6

Купи 5 кофи мазилка RÖFIX KHP BASIS и вземи още 1 кофа подарък.

Заложи на лесна за обработка полимерна мазилка и възможността за оцветяване в богата гама от цветове!

Най-бързият и лесен начин да зададеш своя въпрос и да получиш професионална консултация от екипа на RÖFIX е, като се обадиш на безплатен кратък номер *2020.

Related Articles

Жителите на Банско решават кои да са приоритетите за развитие на града

Кметът на Банско Стойчо Баненски инициира онлайн анкета, в която жителите на общината да посочат кои са техните приоритети за развитието на града и...

Банките вдигнаха двойно лихвите по депозити

Кредитите за жилище продължават да са атрактивни Лихвите по депозити вече са двойни на тези от преди една година. През октомври миналата година средната лихва...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ