15 C
Пловдив
вторник, февруари 27, 2024

Европейски форум за бизнес и предприемачество стартира в Международен панаир – Пловдив

Хибридното издание на Деветия европейски форум за социално предприемачество стартира днес – 29 септември и ще продължи до 4 октомври 2021 г., в Международен панаир – Пловдив.

Сред организаторите на форума са Европейската комисия (ЕК), Министерството на труда и социалната политика, Европейският икономически и социален комитет (ЕИСК), Европейската конфедерация на производствените кооперации и социални предприятия (СЕКОП).

За откриването от 11:30 ч.се очакват президент Румен Радев, Гълъб Донев, министър на труда и социалната политика на България, Мария Габриел, европейски комисар „Иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж“, Сергей Станишев, президент на ПЕС, зам. -председател на Комисия по външни работи на ЕП, член на Комисия по икономически и парични въпроси на ЕП и други.

В рамките на форума ще се проведе Европейска конференция „Социално предприемачество за устойчиво развитие на Европа“, на която ще бъдат представени европейската и национална политика в различни сектори.

В дните на събитието ще се състои и международен онлайн панаир на компании от социалната икономика.

Всички мероприятия ще се провеждат хибридно на живо и чрез онлайн платформи.

 

Related Articles

Лом инвестира 30 млн. лв. в инфраструктурни обекти

30 млн. лв. инвестира община Лом в инфраструктурни обекти през следващите 2 години. Финансирането се осигурява от държавния бюджет за изпълнението на четири важни...

Пускат билети за празничната теснолинейка на 3 март

ще пътува от гара Септември до Якоруда и от Якоруда до гара Септември за отбелязване на Националния празник за освобождението на България...

Община Троян с 4 нови проекта

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ