4 C
Пловдив
вторник, ноември 28, 2023

До 10 декември: Ремонтират осветителната система в тунел „Траянови врата“

Въвеждат се ограничения в движението в тунела „Траянови врата“ на АМ „Тракия“, като трафикът ще е двупосочен в тръбата за столицата, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. 

За ремонтно-възстановителни работи на осветителната система в съоръжението ще бъде ограничено преминаването в тръбата за Бургас. От АПИ предупреждават, че е необходимо шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – 50 км/ч.

След като завършат дейностите в тръбата за Бургас, движението ще се прехвърли двупосочно в нея, за да се ремонтира осветлението в тръбата за столицата. Предвижда се ремонтът на осветителната система в тунел „Траянови врата“ да приключи до 10 декември.

Related Articles

До 8 януари: Приемат оферти за проектиране и ремонт на три тунела

До 8 януари 2024 г. се приемат оферти в обществената поръчка за проектиране и основен ремонт на тунел „Дупница“ на път I-1 Дупница –...

Община Търговище поема управлението на Мисионис

Община Търговище ще иска разрешение от Министерството на културата за поемане на управлението на късноантичния и средновековен град Мисионис за срок от 10 години,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ