Добри Митрев е новият председател на БСК

0

На извънредно заседание на Управителния съвет на Българската стопанска камара (БСК) днес за председател на УС единодушно беше избран Добри Митрев.

Заседанието на УС започна с едноминутно мълчание в памет на Радосвет Радев, който председателстваше БСК от 2018 г. За съжаление Радев почина внезапно на 6 август т.г.

Досега Митрев заемаше поста главен секретар на Камарата и е юрист по образование. Има дългогодишен административен опит, включително като председател на Общинския съвет на гр. Перник в продължение на два мандата. В екипа на БСК Добри Митрев е от 2012 г, а от 2018 г. е главен секретар и член на УС на БСК.

Ползва се с авторитет и подкрепа сред екипа и членовете на БСК. С годините е доказал и своя професионализъм и лоялност към каузата на организацията, изтъкват от пресцентъра на БСК. Членовете на УС единодушно подчертаха, че чрез този избор се осигурява приемственост в провежданите до момента дейности и политики на БСК. В защита на нейните членове, особено в условията на пандемия, икономическа и политическа кризи.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си