13 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Добри Митрев е новият председател на БСК

На извънредно заседание на Управителния съвет на Българската стопанска камара (БСК) днес за председател на УС единодушно беше избран Добри Митрев.

Заседанието на УС започна с едноминутно мълчание в памет на Радосвет Радев, който председателстваше БСК от 2018 г. За съжаление Радев почина внезапно на 6 август т.г.

Досега Митрев заемаше поста главен секретар на Камарата и е юрист по образование. Има дългогодишен административен опит, включително като председател на Общинския съвет на гр. Перник в продължение на два мандата. В екипа на БСК Добри Митрев е от 2012 г, а от 2018 г. е главен секретар и член на УС на БСК.

Ползва се с авторитет и подкрепа сред екипа и членовете на БСК. С годините е доказал и своя професионализъм и лоялност към каузата на организацията, изтъкват от пресцентъра на БСК. Членовете на УС единодушно подчертаха, че чрез този избор се осигурява приемственост в провежданите до момента дейности и политики на БСК. В защита на нейните членове, особено в условията на пандемия, икономическа и политическа кризи.

Related Articles

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...

Изложба за историята на храм „Св. Димитър“ и благородното дело на пловдивските Димитровци

Изложба, посветена на храм „Свети Димитър“ може да бъде разгледана от днес в централното фоайе на Народна библиотека „Иван Вазов“ в Пловдив. Манастирският комплекс...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ