27 C
Пловдив
неделя, юли 14, 2024

Дискутират на форум перспективите пред водния сектор

Университетът по архитектура, строителство и геодезия е сред организаторите на събитието

Българската асоциация по водите (БАВ) в партньорство с Българската академия на науките (БАН) и Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) организира кръгла маса на тема:

„Перспективи за развитие на водния сектор на България“. Тя ще се проведе на 22 март от 11:45 до 13:45 ч. в зала „Марин Дринов“ в сградата на БАН на адрес: „ул. 15 ноември“ № 1, София.

Събитието е част от честването на Световния ден на водата. Целта на форума е да запознае професионалната гилдия и обществеността с актуална информация и вижданията на държавните институции относно развитието на водния сектор в България. Също така да създаде условия за дискусия във връзка със сектора.

Събитието е с отворен достъп за посещение за всички, които проявяват интерес, уточняват организаторите.

Програмата можете да видите тук.

Related Articles

Община Стара Загора готова да обезщети собствениците на земи в парк „Бедечка“

Желанието на администрацията е местността да бъде запазена като зелена територия за отдих и рекреация в града Имаме готовност за обезщетяване на собствениците на земи...

„Архитектурният дух на Варна“ – четвърто издание на изложбата в галерия „Арт Маркони“

„Архитектурният дух на Варна” е мотото на четвъртото издание на изложбата, която всяка година галерия „Арт Маркони” и художниците, с които работи, посвещава на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ