7 C
Пловдив
понеделник, март 4, 2024

Дискусия: Интериорни решения за детска среда и влиянието им върху най-малките

Творческа дискусия за интериора на детската стая и влиянието на подредбата върху развитието на подрастващите ще се състои днес – 23 септември от 18.30 часа в Академия „Никола Тесла“ в София.

Колко важна е детската стая за първите 7 години, как интериорът допринася за по-качествено образование и възпитава здрави, щастливи и успешни деца, как местата за игра изграждат детето и какви са устойчивите тенденции и новостите в създаването на пространства за най-малките – това са само някои от акцентите на предстоящото събитие.

Участие в него ще вземат интериорният дизайнер Яна Мечкарова, арх. Виолетка Славова и арх. Мария Стайнова, арх. Даниела Славова, гл. ас. д-р Иванка Добрева-Драгостинова от НБУ, департамент „Дизайн“ и други.

Модератор на дискусията е Цветелина Бондева – креативен мениджър във Фондация „За нашите деца“.

Related Articles

Две от забележителностите в Севлиево влизат в списъка на стоте национални туристически обекта

Две от забележителностите в Севлиево влизат в списъка на стоте национални туристически обекта. От 1-ви април посетителите на местата от културно-историческото ни минало, ще...

Предстоящо: Строят нова поликлиника към Белодробна болница – Бургас

Нова поликлиника ще бъде изградена към Белодробна болница на ул. „Генерал Гурко“ 64 в Бургас. Сградата ще бъде на терен между общинския паркинг и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ