8 C
Пловдив
четвъртък, декември 7, 2023

Димитровград: Откриват изложба „Budapest Street“ на инж. Кристиян Бодиш

Фотографии от улиците на Будапеща от изминалите 10 години, показва изложбата на инж. Кристиян Бодиш в Димитровград. Той е роден през 1985 г. в Будапеща, където завършва строително инженерство, а фотографията му е хоби. Снима унгарската столица от 2009 г. като се е профилирал в архитектурната фотография.

Любопитното в настоящата изложба е, че фотосите са комбинирани и групирани в тематични двойки. Едната е много „будапещенска“, а другата – би могла да бъде направена в който и да е голям европейски град. „Общото между тях е неповторимостта на мига“, коментира творбите си авторът.

Експозицията му ще бъде открита тази вечер в Градската библиотека на Димитровград. Изложбата се организира със съдействието на Унгарския културен институт „ЛИСТ“.

Related Articles

Започва двудневен икономически форум в Пловдив

Дипломати, министри и експерти ще дискутират механизмите за регионално развитие и растеж Министри, дипломати и експерти пристигат в Пловдив на престижен двудневен форум на тема...

Площад „Света Неделя“ става пешеходен

Площад "Света Неделя" в столицата става пешеходна зона. Това съобщи лидерът на „Спаси София“ и общински съветник Борис Бонев във Фейсбук. Паркингът и една от...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ