27 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Димитровград: Откриват изложба „Budapest Street“ на инж. Кристиян Бодиш

Фотографии от улиците на Будапеща от изминалите 10 години, показва изложбата на инж. Кристиян Бодиш в Димитровград. Той е роден през 1985 г. в Будапеща, където завършва строително инженерство, а фотографията му е хоби. Снима унгарската столица от 2009 г. като се е профилирал в архитектурната фотография.

Любопитното в настоящата изложба е, че фотосите са комбинирани и групирани в тематични двойки. Едната е много „будапещенска“, а другата – би могла да бъде направена в който и да е голям европейски град. „Общото между тях е неповторимостта на мига“, коментира творбите си авторът.

Експозицията му ще бъде открита тази вечер в Градската библиотека на Димитровград. Изложбата се организира със съдействието на Унгарския културен институт „ЛИСТ“.

Related Articles

Разширяват системата за видеонаблюдение в Бобов дол

Центърът на Бобов дол ще бъде с постоянно видеонаблюдение. За целта Общината отпуска по бюджета допълнителни 21 000 лева, каза пред БНР кметът на...

След решение на съда: “Куршум джамия” остава собственост на Карлово

“Куршум джамия” остава собственост на Карлово, потвърди Върховният касационен съд, като не допусна до касационно обжалване и остави в сила решение на Пловдивския апелативен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ