20 C
Пловдив
неделя, септември 24, 2023

Дизайнери дават шанс да спечелите балкона на мечтите си

За мнозина балконът е любимо кътче от жилището, за други пък е мечтано. Сега има шанс мечтите за прекрасен балкон да станат реалност. Възможността идва от едно дизайнерско студио и Facebook групата  Na Balkona.

Те създадоха  кампания, която да фокусира вниманието към аранжирането и озеленяването на терасите, като важна част от екстериора на всяка сграда. Същевременно дават възможност на един човек да спечели пълно интериорно преобразяване на балкона си, а други двама да бъдат наградени с проекти.

За да участвате в конкурса, балконът ви трябва да не е с по-голяма площ от 8 м2, трябва да запишете вашето мотивирано видео или да направите снимки, да разкажете защо искате да имате балкона на своите мечти и да публикувате своето видео или снимки с описание във Facebook групата Na Balkona. Кампанията продължава до 29 май, а победителите ще бъдат обявени на 3 юни.

                 

Идеята е хората да бъдат мотивирани да не игнорират това пространство, а най-надъханите и креативни в презентацията ще спечелят  наистина балконът на своите мечти.

Related Articles

Велико Търново: Нова организация на движението в Деня на независимостта

Във връзка с честването на 115 години от обявяване на Независимостта на България и свързаните с празника културни и обществени събития във Велико Търново...

Пловдив: Работна група чертае визия за Тютюневия град

Проблемите и благоустрояването на емблематичната зона на някогашните тютюневи складове в Пловдив, известна като Тютюневия град обсъдиха на среща представители на НИНКН, Община Пловдив...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ