„Джи Кей Резидънс“ – новото архитектурно бижу на строителна компания „Комфорт“

0

Бутиковата сграда се отличава с луксозна визия, функционално разпределение на жилищата и перфектна локация

Модерни решения, луксозно оформено вътрешно пространство, отлична локация и условия, които могат да задоволят предпочитанията и на най-взискателните купувачи, са само част от екстрите, които ще предлага новата бутикова сграда „Джи Кей Резидънс“ в София. Изпълнител и съинвеститор на проекта е фирма „Комфорт“ – компанията, която има вече над 25-годишен опит и доказана репутация в строителството не само в страната, но и зад граница. Новото архитектурно бижу се намира в перспективния за столицата жилищен квартал „Градина“, в красивото подножие на планината Витоша. Този елитен и спокоен район се характеризира с нискоетажно строителство и нова инфраструктура. „Джи Кей Резидънс“ има ключово местоположение и удобна локация. Сградата е разположена на ъгъла на ул. „Борис Арсов“ и ул. „Йордан Радичков“, с бърз и лесен достъп до бул. „Симеоновско шосе“. Обектът е в близост до търговски центрове и хипермаркети, на няколко минути с автомобил от първа станция на лифта в Симеоново и лифта в Драгалевци, на около 12 км от Летище София. Сградата е планирана на 4 етажа, с обща застроена площ от 4719 кв.м. В нея са предвидени 23 апартамента, 5 магазина и подземен паркинг с 32 паркоместа. Отличителна характеристика на новия жилищен проект е, че се залага изцяло на съвременни материали – висококачествена дограма, модерни фасадни облицовки, които оформят елегантния бутиков стил на сградата. Жилищата са с разнообразна планировка – двустайни, тристайни, многостайни и мезонети. Площта им варира от 70 до 264 кв.м.

Всички апартаменти са светли, просторни, изключително функционални и осигуряват максимален комфорт на обитателите. Жилищата на партерно ниво са предвидени с прилежащи към тях дворчета. Ще бъдат оформени зони с много зеленина, подходящи за отдих и релакс. Апартаментите на последния етаж ще разполагат с красиви панорамни тераси. Те ще бъдат обособени на покривното пространство на сградата и ще осигуряват неповторимо усещане за лукс и спокойствие. „Джи Кей Резидънс“ ще предлага на клиентите не само удобство и уют, но и невероятни гледки към планината Витоша. Новият проект на фирма „Комфорт“ се характеризира с модерна елегантна визия и достъпни цени. Съчетанието на луксозно строителство с функционално разпределение на жилищата отговаря в максимална степен на все по-нарастващото търсене на нови качествени имоти в София.

 

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

• Достъпни цени и панорамни гледки

• Отлично местоположение – в полите на Витоша, с лесен и бърз достъп до централните части на града, близо до търговски центрове, хипермаркети и други удобства

• Функционално разпределение на жилищата с мисъл за комфортно обитаване

• Модерна визия, луксозно строителство с висококачествени материали

• Чудесна инвестиция в елитен район

• Строителна компания – изпълнител и съинвеститор, с над 25 години опит и доказана репутация

 

КАЧЕСТВО С ТРАДИЦИИ

„Комфорт“ ООД е компания, специализирана в областта на инвестициите, проектирането и строителството. Фирмата стартира дейността си на 1 декември 1989 година и вече е утвърден лидер в строителния бранш не само в страната, а и в чужбина. Компанията е инвеститор и изпълнител на жилищни сгради, хотели, административни, обществени и промишлени обекти на територията на цялата страна. Качеството на своята дейност и на своя авторитет „Комфорт“ ООД защитава с десетките си реализирани проекти на територията на градовете Варна, Шумен, Банско и курортните комплекси Св. Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Чайка, Обзор и др. Фирмата е регистрирана в централния професионален регистър на строителя и е член на Камарата на строителите в България.

 

19_Komfort-1 19_Komfort-2

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си