Децата на Сандански репетират в модерна огледална зала

0
Различните формации вече подготвят съчетанията си в реновираната тренировъчна зала

Николай АНТОНОВ

Нова подова настилка, нови огледала, ремонтирани стени и таван, енергоспестяващо осветление и звукоизолиращо покритие са част от мащабния ремонт на една от репетиционните зали в Дома на културата в Сандански. Той претърпя в последната година пълна трансформация, съобщиха от общинската администрация.

Всички танцови формации, с които Сандански се гордее, вече провеждат своите репетиции в реновираната огледална зала. Тя е съобразена с изискванията за тренировки на танцовите формации от града и може да се ползва пълноценно.

От 1 октомври, когато започна активната творческа дейност на състави, танцовата огледална зала се ползва от седем формации с над 500 деца, които се подготвят за представяне на различни сцени не само в града и България, но и в чужбина.

„Добрите условия не само за спектакли, а и за предварителната подготовка са изключително важни за успеха на формациите и аз ще продължавам да поддържам и подкрепям талантите на община Сандански“, заяви кметът на общината Кирил Котев по повод старта на новата творческа година.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си