7 C
Пловдив
събота, март 2, 2024

Градоустройство и строителство са акценти на уебинар „Среща на бизнеса в Пловдив“

На 19 ноември от 13:30 ще се проведе онлайн дискусия (уебинар) „Среща на бизнеса в Пловдив“, информират от администрацията на Община Пловдив.

Тя ще бъде разделена на две части. В първата ще бъде обсъдено състоянието на регионалната икономика, както и сътрудничеството между образование и бизнес. Акцент на втория панел ще е градоустройство и строителство. В него ще се коментират казуси свързани с новият Общ устройствен план на Пловдив и състоянието на имотния пазар.

Във форума ще вземат участие зам.-кметът по образование Стефан Стоянов, главният архитект Димитър Ахрянов, главният изпълнителен директор на „КЦМ 2000” Румен Цонев, директорът на филиала на Технически университет- София в Пловдив проф. д-р Въльо Николов, председателят на Национално сдружение недвижими имоти (НСНИ) – Пловдив Aнна Димитрова и други.

Related Articles

Обсъждат Доклада за ОВОС на модернизацията на жп линия Радомир – Гюешево

На 28.03.2024 г. 11:00 часа в Заседателната зала на община Кюстендил ще се проведе обществено обсъждане на доклада за оценка на въздействието върху околната...

Обновеният планетариум в Смолян отваря врати

На 29 февруари официално открит обновеният Общински културно-образователен център „Планетариум с астрономическа обсерватория“ в Смолян. Вратите за посетители отварят от 1 март. Това става...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ