28 C
Пловдив
понеделник, септември 25, 2023

Градоустройство и строителство са акценти на уебинар „Среща на бизнеса в Пловдив“

На 19 ноември от 13:30 ще се проведе онлайн дискусия (уебинар) „Среща на бизнеса в Пловдив“, информират от администрацията на Община Пловдив.

Тя ще бъде разделена на две части. В първата ще бъде обсъдено състоянието на регионалната икономика, както и сътрудничеството между образование и бизнес. Акцент на втория панел ще е градоустройство и строителство. В него ще се коментират казуси свързани с новият Общ устройствен план на Пловдив и състоянието на имотния пазар.

Във форума ще вземат участие зам.-кметът по образование Стефан Стоянов, главният архитект Димитър Ахрянов, главният изпълнителен директор на „КЦМ 2000” Румен Цонев, директорът на филиала на Технически университет- София в Пловдив проф. д-р Въльо Николов, председателят на Национално сдружение недвижими имоти (НСНИ) – Пловдив Aнна Димитрова и други.

Related Articles

Новите програми за сградно обновяване започват с 9 млн. лв. за БАН

Българската академия на науките ще получи първите над 9 млн. лв. за повишаване на енергийната ефективност на три научни комплекса в София по новите...

След ремонт: Превръщат обсерваторията на Благоевград в туристически център

Започва мащабен ремонт и трансформация на обсерваторията в Благоевград, информират от администрацията в града. Сградата ще стане дом на нова туристическа атракция - дигитален...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ