10 C
Пловдив
неделя, февруари 25, 2024

Глад за строителни специалисти в община Дупница

Община Дупница има нужда от строителни техници и електротехници. Обявила е свободни работни позиции за тези специалности. Изискванията към кандидатите са висше/средно техническо образование по автоматизация, електроника, електротехника за ел.техници и средно специално със строителна квалификация за желаещите да започнат като строителни техници.

Всички кандидати трябва да входират в деловодството на Общинска администрация документи – заявление по образец, копие от диплома и автобиография.

Има свободна позиция и за специалист „Архитектурно-строителен контрол“ в Община Дупница. Кандидатът трябва да е със средно/висше образование в областта на строителството, архитектурата, геодезията или друго подходящо за длъжността образование, да притежава компютърна грамотност, и да може да работи и с размножителна техника. Длъжността е свързана с извършване на административно-техническо обслужване на гражданите.

Крайният срок за подаване на документи е 1 февруари 2021 година.

Related Articles

До 2026 година: Пускат нови 8 влака в софийското метро

Нови 8 влака ще возят пътниците в софийското метро през 2026 г. Те ще бъдат произведени от един от най-големите европейски индустриални конгломерати –...

Русе – топ дестинация за туристи, Банско – най-посещаван сред зимните курорти

През 2023 г. най-голямо повишение на туристопотока в традиционните градски дестинации отбелязва Русе. Това показват данните на Единната система за туристическа информация. С малко...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ