26 C
Пловдив
понеделник, юни 17, 2024

Глад за строителни специалисти в община Дупница

Община Дупница има нужда от строителни техници и електротехници. Обявила е свободни работни позиции за тези специалности. Изискванията към кандидатите са висше/средно техническо образование по автоматизация, електроника, електротехника за ел.техници и средно специално със строителна квалификация за желаещите да започнат като строителни техници.

Всички кандидати трябва да входират в деловодството на Общинска администрация документи – заявление по образец, копие от диплома и автобиография.

Има свободна позиция и за специалист „Архитектурно-строителен контрол“ в Община Дупница. Кандидатът трябва да е със средно/висше образование в областта на строителството, архитектурата, геодезията или друго подходящо за длъжността образование, да притежава компютърна грамотност, и да може да работи и с размножителна техника. Длъжността е свързана с извършване на административно-техническо обслужване на гражданите.

Крайният срок за подаване на документи е 1 февруари 2021 година.

Related Articles

УАСГ с готовност за разкриване на филиал в Бургас

Кметът на Община Бургас Димитър Николов презентира пред ректора на Университета по архитектура, строителство и геодезия /УАСГ/ доц. д-р арх. Гичка Кутова- Каменова и...

Изграждат съвременен младежки център в Пещера

В Пещера започна строителството на Младежки център. Целта е да се създаде модерна и достъпна инфраструктура, отговаряща на нуждите и интересите на младите хора...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ