12 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Глад за строителни специалисти в община Дупница

Община Дупница има нужда от строителни техници и електротехници. Обявила е свободни работни позиции за тези специалности. Изискванията към кандидатите са висше/средно техническо образование по автоматизация, електроника, електротехника за ел.техници и средно специално със строителна квалификация за желаещите да започнат като строителни техници.

Всички кандидати трябва да входират в деловодството на Общинска администрация документи – заявление по образец, копие от диплома и автобиография.

Има свободна позиция и за специалист „Архитектурно-строителен контрол“ в Община Дупница. Кандидатът трябва да е със средно/висше образование в областта на строителството, архитектурата, геодезията или друго подходящо за длъжността образование, да притежава компютърна грамотност, и да може да работи и с размножителна техника. Длъжността е свързана с извършване на административно-техническо обслужване на гражданите.

Крайният срок за подаване на документи е 1 февруари 2021 година.

Related Articles

НКЖИ и БДЖ прехвърлят имоти в полза на община Пловдив

Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа споразумението с НКЖИ за прехвърляне на имоти от държавната компания в полза на община Пловдив. Допълнителното споразумение е гласувано...

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ