Гимназията по архитектура и строителство в Ямбол раздаде награди

0

Гимназията по строителство и архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето“ в Ямбол и Община Ямбол наградиха победителите в конкурса за рисунка, графика и макет „Ида от древността, отивам в бъдещето“.

На церемонията присъстваха двама от заместник-кметовете на община Ямбол – Михаил Керемидчиев и Енчо Керязов. „Благодаря на всички участници, че чрез техните творби ни давате възможност отново да видим колко красив е нашият град“, каза Енчо Керязов. Творбите бяха оценени от жури от преподаватели, дизайнери и фотографи.

              

В категория „Рисунка“ първо място беше присъдено на Мариана Желева и нейната творба „Църква „Свети Николай Чудотворец“. На втора позиция беше класирана рисунката на Йорданка Генкова –„Оцелял до днес, за да разказва“, а на трето място – Венелина Христова и „Духът на Ямбол“.

В категория „Макет“ бяха присъдени поощрителни награди на Александър Ангелов, Ванеса Георгиева, Василена Георгиева, Ясмина Алексиева, Деси Станчева и Емили Атанасова.

Бяха раздадени и награди в категория „Компютърна графика“, а също и поощрителни награди за най-добре представителите се в конкурса.

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си