29 C
Пловдив
четвъртък, юни 13, 2024

В Търговище обсъждат закупуването на сметопочистваща техника

Обществено обсъждане за поемане на дългосрочен дълг във връзка с планирано закупуване на лизинг на техника за Общинското предприятие „Благоустройство и комунално стопанство“ ще се състои в Търговище. То е насрочено за 21 май, вторник, от 17:00 часа, информират от пресцентъра на местната администрация.

Предвижда се закупуване на нов сметосъбиращ автомобил, както и на мотометачна машина. Необходимите средства за целта са съответно 310 хиляди лева и 365 хиляди лева с включен ДДС.

Материалите по общественото обсъждане са публикувани в интернет страницата на община Търговище. Новата техника е необходима за повишаване качеството на предоставяната услуга по почистване на територията на общината. Планирано е задължението да бъде поето със срок на издължаване от 36 месеца съгласно лизинговия погасителен план.

Related Articles

Летище София със сертификат за намаляване на въглеродните емисии

Летище София получи сертификат с Ниво 4 за намаляване на въглеродните емисии (Airport Carbon Accredited Level IV – Transformation), съобщиха от компанията концесионер. Такава...

Нощ на индустрията в Стара Загора среща работодатели и младежи

Нощ на индустрията предстои в Стара Загора. Първото по рода си събитие цели да осигури директна връзка между работодателите и всички желаещи да се...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ