32 C
Пловдив
понеделник, юни 24, 2024

В пандемията – интерес към селски имоти, но малко реални покупки

Най-ликвидният имот за един инвеститор в момента в София е – двустаен апартамент на среден етаж, с тераса и добро изложение. В зависимост от района цената му може да варира от 60 до 110-120 хил. евро. Това заяви експертът по недвижими имоти Георги Янков по Нова ТВ.

По отношение на засиления интерес към имоти на село във време на пандемия, той коментира, че засега интересът надвишава чувствително реално сключените сделки. Въпреки наличието на двор, по-голямо жизнено пространство и дистанция от други имоти в съседство, хората отчитали и негативите – липса на болници, училища и добра интернет връзка.

Във връзка с пандемията и затворените граници експертът констатира още, че инвазията на чужденци, предимно руснаци и англичани по българските села отдавна е преустановена.

Related Articles

Организационна среща за плановия ремонт на Дунав мост

Седмица преди началото на плановия ремонт на Дунав мост започна организация на цялостния процес. Ремонтът на българския участък на Дунав мост при Русе ще...

Минало и настояще: Ретро фотоколажи за празника на Ямбол

Гостите и жителите на Ямбол ще имат възможност днес да се пренесат в градския облик от миналия век. Интерактивно фотоколажно ателие „Стари снимки с...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ