5 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

В пандемията – интерес към селски имоти, но малко реални покупки

Най-ликвидният имот за един инвеститор в момента в София е – двустаен апартамент на среден етаж, с тераса и добро изложение. В зависимост от района цената му може да варира от 60 до 110-120 хил. евро. Това заяви експертът по недвижими имоти Георги Янков по Нова ТВ.

По отношение на засиления интерес към имоти на село във време на пандемия, той коментира, че засега интересът надвишава чувствително реално сключените сделки. Въпреки наличието на двор, по-голямо жизнено пространство и дистанция от други имоти в съседство, хората отчитали и негативите – липса на болници, училища и добра интернет връзка.

Във връзка с пандемията и затворените граници експертът констатира още, че инвазията на чужденци, предимно руснаци и англичани по българските села отдавна е преустановена.

Related Articles

Готов е Оздравителният план за столичния Завод за отпадъци

Готов е Оздравителният план на Столичното предприятие за третиране на отпадъци /СПТО/. Той е разработен след получения през януари...

Две от забележителностите в Севлиево влизат в списъка на стоте национални туристически обекта

Две от забележителностите в Севлиево влизат в списъка на стоте национални туристически обекта. От 1-ви април посетителите на местата от културно-историческото ни минало, ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ