5 C
Пловдив
неделя, декември 3, 2023

В Бургас се провежда Национална конференция „INSPIRE TO HIGHER“

По случай официалния празник на професионалните брокери Националното сдружение Недвижими имоти (НСНИ) – организира Конференция „INSPIRE TO HIGHER“. Форумът се провежда в Международния конгресен център в Бургас под надслов „Новият план за действие на пазара на недвижими имоти“.

В него се включват участници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, представители на държавни и местни институции, журналисти и медийни партньори. Програмата включва сутрешни дискусионни сесии.

В първия панел фокусът ще бъде върху макроикономическите теми, геополитическите промени и новият модел на мислене и действие за недвижимите имоти. Акцент ще бъде поставен върху климата, кризите, демографията, лихвите, еврозоната и последствията и очакванията за бранша на недвижимите имоти.

Във втория дискусионен панел експерти от различни области свързани с недвижимите имоти ще обсъждат как трябва да изглеждат модерният град и модерният дом, енергийната ефективност на имотите и как всичко се променя от тенденциите до пазарните стойности.

В рамките на следобедните семинарни сесии гостите на конференцията ще могат да вземат участие в три семинара.

Вижте подробната програма тук.

Related Articles

Започва „Форум за културно наследство: управление и интерпретация“

„Форум за културно наследство: управление и интерпретация” се провежда на 30 ноември и 1 декември 2023 г. в зала „Славейков” на Френския институт в...

САБ организира конференция „Образованието – придвижване от мрак към светлина”

Съюзът на архитектите в България организира конференция на тема „Образованието – придвижване от мрак към светлина. Училището – пространство за знания“. Събитието ще се...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ