15 C
Пловдив
неделя, май 19, 2024

В Бургас се провежда Национална конференция „INSPIRE TO HIGHER“

По случай официалния празник на професионалните брокери Националното сдружение Недвижими имоти (НСНИ) – организира Конференция „INSPIRE TO HIGHER“. Форумът се провежда в Международния конгресен център в Бургас под надслов „Новият план за действие на пазара на недвижими имоти“.

В него се включват участници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, представители на държавни и местни институции, журналисти и медийни партньори. Програмата включва сутрешни дискусионни сесии.

В първия панел фокусът ще бъде върху макроикономическите теми, геополитическите промени и новият модел на мислене и действие за недвижимите имоти. Акцент ще бъде поставен върху климата, кризите, демографията, лихвите, еврозоната и последствията и очакванията за бранша на недвижимите имоти.

Във втория дискусионен панел експерти от различни области свързани с недвижимите имоти ще обсъждат как трябва да изглеждат модерният град и модерният дом, енергийната ефективност на имотите и как всичко се променя от тенденциите до пазарните стойности.

В рамките на следобедните семинарни сесии гостите на конференцията ще могат да вземат участие в три семинара.

Вижте подробната програма тук.

Related Articles

Програма „Европа” 2024 е отворена за кандидатстване до 10 юни

Програма „Европа” на Столична община стартира за шестнадесета поредна година. През 2024 г. водещият ѝ принцип отново е свързан с подпомагане на сътрудничеството между...

Без хипермаркети и шумни заведения в жилищни сгради

Пуснаха нова наредба за обществено обсъждане Нова наредба за устройството на урбанизираните територии предвижда какви точно търговски обекти могат да се откриват в жилищни сгради....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ