9 C
Пловдив
четвъртък, декември 7, 2023

В Ардино: Ученически конкурс за идеен проект за място в Централния парк

В Ардино обявиха ученически конкурс за идеен проект за освободения от стария фонтан терен в централния парк на града. Администрацията очаква предложения как зоната, близо до читалище „Родопска искра“, да бъде преобразена и използвана. Участници в конкурса могат да бъдат ученици от IV до XII клас, посещаващи училищата в община Ардино и Центъра за подкрепа за личностно развитие (ОДК).

Допустими за участие в надпреварата са произведения с формат на рисунката А4, изпълнени с материал по избор – акварел, темпера, молив или пастел.

Освен рисунки могат да бъдат представяни и чертежи, скици, писмени идеи и др. Крайният срок за участие в конкурса е 22 декември.

Предадените материали ще се оценяват от жури по критериите – оригиналност /50 точки/ и иновативност /50 точки/. Спечелилият първо място участник ще получи парична награда в размер на 300 лв. Резултатите ще бъдат обявени на 23 декември.

Подробности за участието тук.

Related Articles

Възможност: 1 млрд. за общините, ако държавата им преотстъпи 1/5 от подоходния данък

Преотстъпването от страна на държавата на 1/5 от приходите от подоходното облагане към общините би довело до допълнителен ресурс за регионите в рамките на...

До 28 декември: Приемат оферти за проектиране и ремонт на мост над река Златна Панега

До 28 декември се приемат оферти за проектиране и ремонт на моста над река Златна Панега, в района на Луковит, на път I-3 Ботевград-Плевен....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ