14 C
Пловдив
неделя, май 19, 2024

В Ардино: Ученически конкурс за идеен проект за място в Централния парк

В Ардино обявиха ученически конкурс за идеен проект за освободения от стария фонтан терен в централния парк на града. Администрацията очаква предложения как зоната, близо до читалище „Родопска искра“, да бъде преобразена и използвана. Участници в конкурса могат да бъдат ученици от IV до XII клас, посещаващи училищата в община Ардино и Центъра за подкрепа за личностно развитие (ОДК).

Допустими за участие в надпреварата са произведения с формат на рисунката А4, изпълнени с материал по избор – акварел, темпера, молив или пастел.

Освен рисунки могат да бъдат представяни и чертежи, скици, писмени идеи и др. Крайният срок за участие в конкурса е 22 декември.

Предадените материали ще се оценяват от жури по критериите – оригиналност /50 точки/ и иновативност /50 точки/. Спечелилият първо място участник ще получи парична награда в размер на 300 лв. Резултатите ще бъдат обявени на 23 декември.

Подробности за участието тук.

Related Articles

Резултати от конкурса за концепция за оформление на зала 1 в Дома на архитекта в София

Журито не присъди първо място, а излъчи две втори и една трета награда Ясно е класирането в конкурса за концепция за художествено-пространствено оформление на зала...

Варна: Монтират нова чешма с минерална вода в кв. „Младост“

Предстои в конструкцията да се вгради и барелеф на Капитан Петко войвода Конструкцията на нова чешма с минерална вода е монтирана в кв. "Младост" във...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ