16 C
Пловдив
събота, юни 10, 2023

В Ардино: Ученически конкурс за идеен проект за място в Централния парк

В Ардино обявиха ученически конкурс за идеен проект за освободения от стария фонтан терен в централния парк на града. Администрацията очаква предложения как зоната, близо до читалище „Родопска искра“, да бъде преобразена и използвана. Участници в конкурса могат да бъдат ученици от IV до XII клас, посещаващи училищата в община Ардино и Центъра за подкрепа за личностно развитие (ОДК).

Допустими за участие в надпреварата са произведения с формат на рисунката А4, изпълнени с материал по избор – акварел, темпера, молив или пастел.

Освен рисунки могат да бъдат представяни и чертежи, скици, писмени идеи и др. Крайният срок за участие в конкурса е 22 декември.

Предадените материали ще се оценяват от жури по критериите – оригиналност /50 точки/ и иновативност /50 точки/. Спечелилият първо място участник ще получи парична награда в размер на 300 лв. Резултатите ще бъдат обявени на 23 декември.

Подробности за участието тук.

Related Articles

Център за екологично строителство правят в с. Долни Раковец

Учебен център в сферата на екологичното строителство ще бъде изграден в радомирското село Долни Раковец. Професионалисти, ентусиасти и доброволци от цялата страна ще стартират...

Министър Андрей Цеков: Търпимостта е правилното решение за пътищата с нарушения

„Търпимостта е правилното решение за изградените с нарушения пътища. Добре е да съставим всички документи, които да ни дадат увереност, че те са годни...
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ