15 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Възможни са проблеми с купуването на винетки

Тол управлението предупреждава за възможни затруднения със закупуването на винетки от 19 ч. на 15 март до 6 ч. на 16 март. Причината е, че в този период ще се актуализира електронната система за събиране на пътни такси. По тази причина са възможни и проблеми с продажбата на маршрутни карти.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3.5 тона, заявиха от Националното тол управление.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки от ведомството препоръчват на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят по-рано необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.

Екипът на Тол управлението се извинява предварително на шофьорите за причиненото неудобство.

Related Articles

Информационни дни по поканите за достъпна архитектурна среда на АХУ

Агенцията за хората с увреждания (АХУ) организира информационни събития за кандидатите по програмите за изграждане на достъпна среда, осигуряване на средства за заетост, рехабилитация...

Ускоряват строителството на Околовръстния път на Пловдив

Напредва логистичната работа по изграждането на Околовръстния път на Пловдив – проект, по който има голямо изоставане според зам.-министъра на регионалното развитие Николай Найденов. Проектът...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ