36 C
Пловдив
събота, юли 13, 2024

Възможни са проблеми с купуването на винетки

Тол управлението предупреждава за възможни затруднения със закупуването на винетки от 19 ч. на 15 март до 6 ч. на 16 март. Причината е, че в този период ще се актуализира електронната система за събиране на пътни такси. По тази причина са възможни и проблеми с продажбата на маршрутни карти.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3.5 тона, заявиха от Националното тол управление.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки от ведомството препоръчват на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят по-рано необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.

Екипът на Тол управлението се извинява предварително на шофьорите за причиненото неудобство.

Related Articles

Кампания във Франция „Шофирай като жена!“

Това лято пътният трафик във Франция минава под мотото „Шофирай като жена!“. Кампанията за пътна безопасност набира скорост през юли и е активна особено...

КАБ алармира за неприемливи условия на обществена поръчка в Бургас

Камарата на архитектите в България (КАБ) настоява да бъде прекратена обществената поръчка за сключване на рамково споразумение за „Изработване и/или преработка на инвестиционни проекти...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ