2 C
Пловдив
неделя, декември 10, 2023

Възможни са проблеми с купуването на винетки

Тол управлението предупреждава за възможни затруднения със закупуването на винетки от 19 ч. на 15 март до 6 ч. на 16 март. Причината е, че в този период ще се актуализира електронната система за събиране на пътни такси. По тази причина са възможни и проблеми с продажбата на маршрутни карти.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3.5 тона, заявиха от Националното тол управление.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки от ведомството препоръчват на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят по-рано необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.

Екипът на Тол управлението се извинява предварително на шофьорите за причиненото неудобство.

Related Articles

Никулден е! Празнуват моряци, банкери и търговци

На 6 декември отбелязваме Никулден. Празникът е в чест на Свети Николай Мирликийски Чудотворец, който е покровител на моретата, езерата и реките, на моряците...

Позиция: Нужен е нов конкурс за възстановяване на мемориала при НДК

Необходим е нов конкурс за възстановяване на Мемориала на загиналите войници при НДК, тъй като условията на обявената обществена поръчка са неприемливи. За това...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ