27 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Възможни са проблеми с купуването на винетки

Тол управлението предупреждава за възможни затруднения със закупуването на винетки от 19 ч. на 15 март до 6 ч. на 16 март. Причината е, че в този период ще се актуализира електронната система за събиране на пътни такси. По тази причина са възможни и проблеми с продажбата на маршрутни карти.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3.5 тона, заявиха от Националното тол управление.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки от ведомството препоръчват на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят по-рано необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.

Екипът на Тол управлението се извинява предварително на шофьорите за причиненото неудобство.

Related Articles

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...

Международен студентски конкурс „Нов живот за летището в Балчик“

Архитектурният факултет на ВСУ„Черноризец Храбър“ и Факултета по урбанизъм на Университета по архитектура и градоустройство „Йон Минку“ в Букурещ, организират международен студентски конкурс за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ