16 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Втори инвеститор с вложение в индустриална зона „Загоре“

Втори инвеститор подписа предварителен договор за закупуване на парцел и реализиране на инвестиционно намерение в индустриална зона „Загоре“, информират от бизнес поделението край Стара Загора. Вложението е за над 10 млн. лева.

По думите на изпълнителния директор на зоната Радослав Танев, поради засиления интерес в момента се проучват нови терени, с които да се увеличи общата й площ.

Строителните дейности в Индустриална зона „Загоре“ са изцяло завършени и вече има подписан Акт 15.

Първата копка на зона „Загоре” бе направена в края на миналата година. Тя е на площ от 115 хил. кв. м., разделена на 11 имота и се изгражда съвместно между Община Стара Загора и държавата.

Реализирането на Индустриалната зона ще има ключова роля за устойчивото развитие на целия регион, категорични са от администрацията.

Related Articles

Започва строителствотото на 7 пътни съоръжения в Старозагорско

6 надлеза и 1 подлез ще бъдат изградени на територията на Община Стара Загора. Това съобщи генералният директор на НКЖИ инж. Мария Генова по...

Община Троян с 4 нови проекта

Община Троян подготвя четири нови проекта за включване в Инвестиционната програма за 2024 г. Това са предложенията за изграждане на трасе за писта за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ