20 C
Пловдив
неделя, септември 24, 2023

Втори инвеститор с вложение в индустриална зона „Загоре“

Втори инвеститор подписа предварителен договор за закупуване на парцел и реализиране на инвестиционно намерение в индустриална зона „Загоре“, информират от бизнес поделението край Стара Загора. Вложението е за над 10 млн. лева.

По думите на изпълнителния директор на зоната Радослав Танев, поради засиления интерес в момента се проучват нови терени, с които да се увеличи общата й площ.

Строителните дейности в Индустриална зона „Загоре“ са изцяло завършени и вече има подписан Акт 15.

Първата копка на зона „Загоре” бе направена в края на миналата година. Тя е на площ от 115 хил. кв. м., разделена на 11 имота и се изгражда съвместно между Община Стара Загора и държавата.

Реализирането на Индустриалната зона ще има ключова роля за устойчивото развитие на целия регион, категорични са от администрацията.

Related Articles

Атрактивни пейки показват забележителностите и туристическите обекти в Симитли

Красиви пейки разказват за природните забележителности и туристическите обекти в община Симитли. Те са с атрактивна форма на книга и са разположени на различни...

Община Тунджа реализира хибриден ВЕИ проект

В община Тунджа започна изграждането на фотоволтаичен парк „Тенево Солар“, първи етап от хибридния ВЕИ комплекс „Тенево“. Той ще включва също и вятърни турбини...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ