25 C
Пловдив
събота, май 25, 2024

Винербергер представя: All4Roof – първата по рода си онлайн платформа за сегмент покриви

Винербергер представя първата по рода си онлайн платформа, насочена изцяло към сегмент „Покриви“, а именно портала “All4Roof” („Всичко за покрива“). Новата система е еднакво полезна както за строителни компании, така и за самостоятелни майстори, които работят с продукти за зидария. С нея се разширява и надгражда програмата „Винербергер Партньор“Платформата “All4Roof” представлява своеобразен дигитален HUB. Характерното за този тип онлайн центрове е да се развиват успоредно в няколко направления, обхващайки всички процеси и заинтересовани лица, участващи в изграждането на един покрив. С помощта на платформата може да се управлява целия процес на строителство или ремонт на покрива – от планирането до завършването му. Документацията и снимковия материал се качват в проекта Ви и са достъпни за Вас по всяко време, като получавате  възможността да заявите нова 20-годишна гаранция за покривни аксесоари. 

През последната година пандемията и ограниченията, наложени заради разпространението на Ковид 19, промениха живота ни в световен мащаб. Домовете ни станаха работни офиси, класни стаи, фитнес зали, което пък от своя страна ни накара да търсим все по-голяма защита и уют под собствения ни покрив. За нашата безопасност и за сигурността на дома ни се погрижи и Винербергер със своята марка „Tondach“. В помощ на своите партньори и клиенти, компанията създаде уникален Гаранционен регистър, където изцяло в дигитална среда може да се осъществи вписване на обекта, преглед на документацията за издаване на покривна гаранция, подписването, одобряването и издаването на сертификата. 

Гаранционен регистър

Това е дигиталното пространство за Вашите проекти и получени гаранции от Винербергер. Специално издаваният от компанията сертификат  удостоверява целостта и безпроблемната функция на покривното покритие. По този начин търговската марка „Tondach“ защитава репутацията си за качество и надеждност. А полагачите се доказват, че могат да работят с най-добрите продукти в бранша. Всеки от тях входира проекта, по който е работил, в гаранционния регистър и получава от Винербергер  гаранционен сертификат за надеждността на изградения покрив. 

Клуб на професионалните Полагачи

Винербергер е компания, която залага на  сигурността и удобството на своите клиенти. Затова създава информационна банка –  регистър на професионалните майстори. Това е гаранция, че те са обучени и сертифицирани да полагат покривни системи „Tondach“.

Калкулатор за покриви

Калкулаторът за покриви е онлайн инструмент, който ще могат да ползват професионалните Полагачи. Чрез него те ще могат по-лесно и бързо да изчисляват своите проекти, да избират най-подходящите продукти за дадения покрив съобразно техническите му характеристики. 

Професионално общество за обмяна на опит

В тази секция на портала “All4Roof”  майстори и професионалисти в полагането на системни покривни решения „Tondach“ ще могат да си партнират, да обменят опит и да споделят експертизи. Ще могат да следят и новостите, които пуска на пазара Винербергер.

 

Как функционира и как изглежда порталът “All4Roof” вижте тук: https://www.wienerberger.bg/polezno/all4roof/pyrvata-po-roda-si-online-platforma-za-segment-pokrivi-all4roof.html

20-годишна гаранция на некерамични покривни аксесоари

Клиентите на Винербергер получават и допълнителна екстра –  нова 20-годишна гаранция за цялостна покривна система „Tondach“. Тя допълва, а не отменя наличната 33-годишна гаранция. По този начин се гарантира още по-висока степен на надеждност и дълготрайност  на продуктите и услугите на марката. 20-годишната гаранция включва:

* 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди „Tondach“;
* 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични аксесоари „Tondach“;
* 20 години гаранция на некерамичните аксесоари;
* 20 години гаранция на предвидими щети по покривното покритие;
* 20 години гаранция на монтаж/демонтаж при основателна рекламация на компрометираните елементи за сметка на Винербергер.

*Снимки: www.wienerberger.bg

Related Articles

Нови пейки ще изненадат децата на Сливен за 24 май

Пейки във формата на разтворени книги, от чиито страници надничат любими приказни герои, ще изненадат малчуганите на Сливен за 24 май. Инициативата е на...

Изграждат преносен газопровод от Дупница до Перник

Предстои изграждането на преносен газопровод от Дупница до Перник с дължина около 53 километра, съобщават от "Булгартрансгаз". Ще се реализира вертикален газов коридор чрез изграждане...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ