25 C
Пловдив
четвъртък, май 30, 2024

Вила „Балбиано“ от филма „Къщата на Gucci“ отваря врати за посетители

Разкошната вила на езерото Комо от филма „Къщата на Gucci“ ще отвори врати през Airbnb – за някой щастлив гост. Семейният имот на Патриция Реджани и Маурицио Гучи, включен във филма “House of Gucci“ е вече на разположение за нощувка чрез Airbnb за $1125. Една от най-големите частни резиденции на езерото Комо в Италия отваря вратите си за посещение през 2022 година.

Семейният имот на Патриция Реджани и Маурицио Гучи е включен във филма “House of Gucci’. Голямата резиденция на езерото Комо играе ролята на дома на Алдо Гучи във филма. Гучи е председател на модната империя от 1953 до 1986 г.; той е най-големият син на основателя Гучио Гучи. Широка снимка на фасадата на дома се появява в рамките на първите 15 секунди от трейлъра.

Извън драмата на Ридли Скот имението е известно като Вила „Балбиано“. Според списъка на Airbnb, това е една от най-големите частни резиденции на езерото Комо. Първоначално е построена за Толомео Галио, италиански кардинал, в края на 16 век. Анджело Мария Дурини, друг кардинал, поема имота век по-късно и става домакин на много пищни фестивали и банкети.

Днес домът все още е забележително място за живеене или за организиране на масови партита. На стената има фрески, които датират от 17-ти век от братята Джовани Батиста Реки и Джовани Паоло Реки, както и такива от Агостино Силва. Много от колекционерските мебели и произведения на изкуството, които украсяват резиденцията, са получени от Christie’s и Sotheby’s.

Домът има общо шест апартамента и всеки е проектиран от уважавания френски архитект Жак Гарсия. Отвън има басейн, както и частен кей и лодка за тези, които искат да прекарат времето си в живописните води на езерото Комо.

Платформата за настаняване предоставя италианската вила на разположение на туристи от 30 март 2022 г. Резервациите вече са отворени.

Related Articles

Инвестират над 126 млн. лв. в градски транспорт с нулеви емисии

Над 126 млн. лв. ще се инвестират в градски транспорт с нулеви емисии, зарядни станции и инфраструктура за безопасна градска мобилност. Те ще бъдат...

Започва кампания за обновяване на НДК

Ръководството на Националния дворец на културата стартира мащабна кампания за обновяване, модернизиране и обживяване на комплекса. Целта е той отново да се превърне в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ