9 C
Пловдив
четвъртък, декември 7, 2023

Вила „Балбиано“ от филма „Къщата на Gucci“ отваря врати за посетители

Разкошната вила на езерото Комо от филма „Къщата на Gucci“ ще отвори врати през Airbnb – за някой щастлив гост. Семейният имот на Патриция Реджани и Маурицио Гучи, включен във филма “House of Gucci“ е вече на разположение за нощувка чрез Airbnb за $1125. Една от най-големите частни резиденции на езерото Комо в Италия отваря вратите си за посещение през 2022 година.

Семейният имот на Патриция Реджани и Маурицио Гучи е включен във филма “House of Gucci’. Голямата резиденция на езерото Комо играе ролята на дома на Алдо Гучи във филма. Гучи е председател на модната империя от 1953 до 1986 г.; той е най-големият син на основателя Гучио Гучи. Широка снимка на фасадата на дома се появява в рамките на първите 15 секунди от трейлъра.

Извън драмата на Ридли Скот имението е известно като Вила „Балбиано“. Според списъка на Airbnb, това е една от най-големите частни резиденции на езерото Комо. Първоначално е построена за Толомео Галио, италиански кардинал, в края на 16 век. Анджело Мария Дурини, друг кардинал, поема имота век по-късно и става домакин на много пищни фестивали и банкети.

Днес домът все още е забележително място за живеене или за организиране на масови партита. На стената има фрески, които датират от 17-ти век от братята Джовани Батиста Реки и Джовани Паоло Реки, както и такива от Агостино Силва. Много от колекционерските мебели и произведения на изкуството, които украсяват резиденцията, са получени от Christie’s и Sotheby’s.

Домът има общо шест апартамента и всеки е проектиран от уважавания френски архитект Жак Гарсия. Отвън има басейн, както и частен кей и лодка за тези, които искат да прекарат времето си в живописните води на езерото Комо.

Платформата за настаняване предоставя италианската вила на разположение на туристи от 30 март 2022 г. Резервациите вече са отворени.

Related Articles

На 2 декември: Варна е домакин на мащабен кариерен форум

Събитието събира представители на бизнеса и мотивационни лектори на световно ниво Морската столица Варна е домакин на най-големия кариерен форум за българи в страната и...

Ремонтът на пречиствателна станция „Ясна поляна“ ще приключи в края на 2024-а

Аварийната реконструкция на пречиствателната станция на язовир „Ясна поляна“ ще приключи в края на следващата година. Това обявиха на съвместен брифинг областният управител на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ