Виена с приз за най-желана туристическа дестинация

0

Виена е най-желаният за посещение туристически град за 2021-а година. Наградата на луксозната туристическа мрежа „Traveler Made” ® за най-търсена дестинация отива в австрийската столица. В надпреварата за приза тя се наложи над десетки градове в 71 държави и различни точки на света, сред които Япония, Нова Зеландия, Корея и Австралия.

Освен отличните предложения и условия за луксозен туризъм в австрийската столица, решаващ фактор за първото място в класацията е и активното участие на общинското предприятие „Виенски туризъм“. Призът е за техните усилия в ковид ситуацията. Дори по време на пандемията туристическото предприятие е успяло да прилага успешно дългогодишния си опит в тази сфера и не е спряло да работи активно за развитието на града като туристическа дестинация.

Изборът за най-популярна дестинация за 2021 г. е голяма чест за нас и важен сигнал към целевата група луксозни туристи, които се стремим да привличаме. Те са от стратегическо значение не само за града, но и за страната“, коментира директорът на „Виенски туризъм“ Норберт Кетнер.

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си