21 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Виена с приз за най-желана туристическа дестинация

Виена е най-желаният за посещение туристически град за 2021-а година. Наградата на луксозната туристическа мрежа „Traveler Made” ® за най-търсена дестинация отива в австрийската столица. В надпреварата за приза тя се наложи над десетки градове в 71 държави и различни точки на света, сред които Япония, Нова Зеландия, Корея и Австралия.

Освен отличните предложения и условия за луксозен туризъм в австрийската столица, решаващ фактор за първото място в класацията е и активното участие на общинското предприятие „Виенски туризъм“. Призът е за техните усилия в ковид ситуацията. Дори по време на пандемията туристическото предприятие е успяло да прилага успешно дългогодишния си опит в тази сфера и не е спряло да работи активно за развитието на града като туристическа дестинация.

Изборът за най-популярна дестинация за 2021 г. е голяма чест за нас и важен сигнал към целевата група луксозни туристи, които се стремим да привличаме. Те са от стратегическо значение не само за града, но и за страната“, коментира директорът на „Виенски туризъм“ Норберт Кетнер.

 

Related Articles

Нощ на индустрията в Стара Загора среща работодатели и младежи

Нощ на индустрията предстои в Стара Загора. Първото по рода си събитие цели да осигури директна връзка между работодателите и всички желаещи да се...

Пак нови разписания и маршрути на влакове заради ремонта на гара София

От понеделник - 17 юни, влизат в сила промени в разписанията и маршрутите на някои влакове, други няма да се движат, но пътниците ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ