17 C
Пловдив
събота, май 25, 2024

Варна: Акция за почистване на града на 27 април

Община Варна започва серия от кампании за почистването на морската столица. Първата от тях ще се проведе на 27 април, обявиха от администрацията. Акцент в акцията ще бъде почистването на площада, както и колонадата на входа на Морската градина.

В инициативата ще се включи цялата администрация и районните кметства, ще се използва и допълнителен ресурс от сметопочистващата фирма, която ще ангажира за целта техника от съседни области и общини.

Ще се извърши мащабно почистване на булеварди, улици и площади, освежаване на междублокови и зелени пространства във всички райони на общината.

Община Варна призовава всички граждани, бизнеса, общински и държавни структури, учреждения, социални и културни институции да се включат активно в грижата за чистотата на града.

Related Articles

АПИ прекрати договорa с една от фирмите за електронно събиране на пътни такси

Агенция "Пътна инфраструктура" прекрати договорa с една от фирмите за предоставяне на услуги за електронно събиране на пътни такси. "Т-СМАРТ ГЛОБАЛ" бе петото дружество,...

На среща: Представят стъпките на България в енергийния преход към климатична неутралност

Хабитат България работи за ускоряване на енергийното обновяване на жилищата и преодоляването на енергийната бедност на домакинствата, в рамките на новите климатични политики и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ