9 C
Пловдив
четвъртък, декември 7, 2023

Бургаският мост светва в цветовете на националния трибагреник

Бургазлии и гости на морския град ще посрещнат 3-и март с цветна атракция. В чест на Националния празник Бургаският мост ще грейне в цветовете на трикольора. За поредна година Община Бургас украсява в багрите на националния ни флаг най-разпознаваемия символ на града. По цялата дължина на съоръжението върху осветителните стълбове са монтирани светодиодни прожектори, които светят в бяло, зелено и червено. Красивата гледка е привлекателна за мнозина, които още от 2 март идват специално да я запечатат във фотоси и видеа.

В 12:00 часа на 3 март площад „Тройката“ пък ще се покрие със стотици танцьори, хванати на хоро. Всички фолклорни клубове в Бургас са подкрепили тази празнична инициатива. В този ден ще бъдат открити фотографска и изложба на млади художници.

На 3 март Исторически, Археологически и Природонаучен музей ще посрещат посетители при вход свободен от 9:00 до 17:00 часа. С вход свободен ще работи и Бургаската художествена галерия „Петко Задгорски“.

Related Articles

Жителите на Банско решават кои да са приоритетите за развитие на града

Кметът на Банско Стойчо Баненски инициира онлайн анкета, в която жителите на общината да посочат кои са техните приоритети за развитието на града и...

Подобряват енергийните характеристики на Младежкия център в Димитровград

Община Димитровград спечели нов проект по Плана за възстановяване и устойчивост. Обектът на интервенция е сградата на Детския и младежки център, който се намира...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ