4 C
Пловдив
петък, декември 8, 2023

Бизнесът на Квебек търси кадри от цяла Европа

Напредва организацията на форум „Дни на Квебек“ за всички граждани от европейски държави. Той дава шанс за онези, които търсят професионална реализация и опит в единствената френскоговоряща провинция в Северна Америка, Квебек. За първи път събитието ще се състои виртуално, като дава възможност да се включат повече желаещи.

56 фирми от Квебек ще предложат 700 работни позиции на кандидати живущи или произхождащи от страни на ЕС, пространството Шенген или Обединеното кралство. Работните позиции са в различни сектори, като – информационни технологии и комуникации, електроника, преработвателна индустрия, транспорт и други.

Всички, които имат интерес могат да кандидатстват до 22 ноември на сайта Journées Québec. Интервютата за работа ще се осъществяват чрез видеоконферентна връзка от 30 ноември до 5 декември 2020г.

Related Articles

Позиция: Нужен е нов конкурс за възстановяване на мемориала при НДК

Необходим е нов конкурс за възстановяване на Мемориала на загиналите войници при НДК, тъй като условията на обявената обществена поръчка са неприемливи. За това...

Ремонтът на пречиствателна станция „Ясна поляна“ ще приключи в края на 2024-а

Аварийната реконструкция на пречиствателната станция на язовир „Ясна поляна“ ще приключи в края на следващата година. Това обявиха на съвместен брифинг областният управител на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ