25 C
Пловдив
четвъртък, май 30, 2024

Бизнесът на Квебек търси кадри от цяла Европа

Напредва организацията на форум „Дни на Квебек“ за всички граждани от европейски държави. Той дава шанс за онези, които търсят професионална реализация и опит в единствената френскоговоряща провинция в Северна Америка, Квебек. За първи път събитието ще се състои виртуално, като дава възможност да се включат повече желаещи.

56 фирми от Квебек ще предложат 700 работни позиции на кандидати живущи или произхождащи от страни на ЕС, пространството Шенген или Обединеното кралство. Работните позиции са в различни сектори, като – информационни технологии и комуникации, електроника, преработвателна индустрия, транспорт и други.

Всички, които имат интерес могат да кандидатстват до 22 ноември на сайта Journées Québec. Интервютата за работа ще се осъществяват чрез видеоконферентна връзка от 30 ноември до 5 декември 2020г.

Related Articles

Конференция „Тенденции и новации в областта на сградните обвивки“

Българската асоциация на фасадната индустрия организира конференция на тема: „Тенденции и иновации в областта на сградните обвивки“. Тя ще се проведе в периода 7-9...

В края на юни: Започва ремонт на Дунав мост при Русе

Дейностите ще продължат две години В края на месец юни започва ремонт на Дунав мост при Русе, обяви пред БНТ министърът на регионалното развитие и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ