16 C
Пловдив
четвъртък, септември 21, 2023

Без опасност за живота са тримата пострадали от срутването в тунел „Железница“

Премиерът Бойко Борисов пътува към мястото на инцидента в тунел „Железница“, информират от правителствената пресслужба.

Преди да пристигне на мястото Борисов ще посети болниците в Благоевград, за да се информира за състоянието на пострадалите.

Засега няма пряка опасност за живота на нито един от тримата работници, които пострадаха при срутване на скална маса в новостроящия се тунел “Железница“, край Симитли. Това съобщи директорът на болницата в Благоевград.

Единият пострадал е 46-годишният Георги Филипов, той е с травма на корема, направен му е скенер, но няма обезпокоителни данни за нещо сериозно, каза директорът на болницата в Благоевград д-р Огнян Митев. Филипов е началник смяна и е от село Черниче. Той е в хирургия.

Вторият ранен е Спас Димов, настанен в реанимация. Мъжът има 3 счупени ребра, контузии на белия дроб и пневмоторакс. Състоянието му не е животозастрашаващо и е адекватен, каза още шефа на благоевградската болница.

Третият работник е настанен в частната болница „Пулс“, той е със счупени крайници.

Related Articles

Бургас: Започна укрепване на свлачището под Летния театър

Под Летния театър в Бургас „работи“ свлачище, което застрашава крайморската алея и ежедневно ползващите я пешеходци. За това алармира преди повече от година администрацията...

Започва рехабилитация на пътя Поленица – Джигурово

Един от натоварените пътни участъци в Община Сандански, основна транспортна връзка между селата Поленица и Джигурово, ще бъде цялостно ремонтиран и рехабилитиран. Проектът получи...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ